Overleg gebruiker:J.G.G.

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Moderator[bewerken]

De evaluatieperiode is afgesloten, 100% van de uitgebrachte stemmen was voor je benoeming tot moderator; de bijbehorende gebruikersrechten zijn zojuist ingesteld. Gefeliciteerd! En mijn excuses voor de vertraging, ik was het vergeten... :-( - Erik Baas (overleg) 15 apr 2017 02:06 (CEST)

Stuk weggehaald[bewerken]

Ik vraag me toch een klein beetje af waarom? Vond je het soort info alleen geschikt voor Wikipedia? De Wikischim (overleg) 19 apr 2017 11:39 (CEST)

Oei, excuus, een beetje vijgen na pasen mijn reactie, maar ik zal er eens naar kijken. Jules (overleg) 4 jun 2017 10:57 (CEST)
Tijd genoeg hoor :) De Wikischim (overleg) 4 jun 2017 11:00 (CEST)
Wikischim, ik heb het gedeelte over de vroegste opvoeringen teruggeplaatst. Ik weet niet precies wat me bezielde om het te verwijderen.Jules (overleg) 4 jun 2017 11:36 (CEST)

Opmerking over noemen eigen naam in hoofdnaamruimte[bewerken]

Hoi, aangezien je hier toch weer een beetje actief lijkt: ik heb toch zo mijn twijfels hierover, eerlijk gezegd. Op Amerikaanse literatuur heb ik net iets soortgelijks weggehaald, de namen van de auteurs (jij en ik, in dit geval) staan immers al in de standaard infobox rechtsboven (en dat is hiervoor de enige juiste plek naar mijn idee). Mijn eigen naam stond hier ook zomaar in de hoofdnaamruimte en dat heb ik liever niet. Dus ben je akkoord als ik dit ook ga weghalen op Engelse literatuur? De Wikischim (overleg) 24 okt 2017 23:32 (CEST)

Dag Wikischim, ik ben dat beginnen doen nadat ik meemaakte dat iemand voor zijn website mijn teksten schaamteloos pikte van WB en elders en er zijn naam onder zette. Door het wat explicieter te maken zullen mensen mogelijk wat terughoudender zijn om te gaan 'plagiëren' zonder naar de oorspronkelijke tekst te linken. Een mogelijkheid die ik heb overwogen is de verwijzing "Voor de auteurs van dit Wikibook, zie Infobox" op de titelpagina, maar dat is dan weer minder expliciet. Ik zie deze manier van doen overigens nog wel op Wikibooks en denk dus niet dat het een groot probleem is. Dat je je (eigen) naam verwijdert is natuurlijk je goed recht. Groetjes, Jules (overleg) 25 okt 2017 10:16 (CEST)
Je hebt gelijk hoor, DW, we kunnen toch niet verhinderen dat 'onze' teksten zo gretig op het Net worden overgenomen. We zullen het maar als een compliment beschouwen... Ik heb die expliciete naamsvermeldingen dus terug weggehaald. Groetjes, Jules (overleg) 19 nov 2017 13:20 (CET)

Straatfotografie[bewerken]

Hallo J.G.G. Je hebt het boek Straatfotografie gemerkt als 75% klaar. Dan kan het naar de rechterkolom op de hoofpagina. Groet --John P doveSmall.pngangelis. overleg 28 jan 2018 21:24 (CET)

Juist, ik breng het over. Bedankt voor het signaleren, mvg, J.G.G. (overleg) 29 jan 2018 15:42 (CET)
Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.