Overleg gebruiker:Lotje

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Lotje, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


John P doveSmall.pngangelis. overleg 3 dec 2010 00:00 (CET)

Dag Vangelis, wil je eens nazien of mijn laatste bijdragen geschikt zijn? Alvast bedankt. Lotje 28 apr 2011 12:08 (CEST)

Bewerkingen[bewerken]

Hallo Lotje, Dank voor je hulp in Malus. Ik moet wel even melden dat ik nog steeds hard werk om de pagina's te vervolmaken en daarbij bij de A begonnen ben, daarom is de Malus pagina nog een puinhoop. maar het komt goed. Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 4 nov 2013 09:02 (CET)

Dat het goedkomt, daar ben ik van overtuigd. Rome is ook niet in één dag gebouwd weet je... Lotje (overleg) 4 nov 2013 14:29 (CET)

PDF-versie[bewerken]

Hoi Lotje, ik heb deze toevoeging op Meten en onzekerheid weer ongedaan gemaakt. Een pdf-versie is standaard te downloaden via het menu links, het heeft daarom weinig zin en is ook niet gebruikelijk om een voorbeeldweergave daarvan op de pagina zelf te zetten. De Wikischim (overleg) 21 mrt 2017 09:33 (CET)

Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.