Overleg gebruiker:Hansmuller

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Hansmuller , welkom op Wikibooks!


Met serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's: Hoe kan ik meedoen, afspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


We zijn blij dat U/je ons wilt helpen de kwaliteit van dit project beter te maken. Er is nog veel te doen. WELKOM dus, namens de gemeenschap Pjetter zeg't maar 9 jun 2007 13:44 (CEST)

Italiaans[bewerken]

OK. 2 betekenissen dus. Helaas heb ik geen enkele kennis van het Italiaans dus ik kan je daarbij niet helpen. Dat wat ik vroeg was me alleen opgevallen bij het technisch deel van de bewerkingen die ik deed. Ik hoop dat het je lukt om het in je eentje te doen, hoewel je nooit weet uit welke hoek ineens hulp komt, want het is geloof zo'n jaar geleden dat Dion bezig was en dat is zonde omdat het boek al vrij ver is. Succes, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 14 aug 2009 20:52 (CEST)

Klassieke mechanica: basisbegrippen[bewerken]

Hans, iemand heeft ooit alle afkortingen opnieuw voluit geschreven. Er is daarover ergens een korte discussie geweest, maar het blijkt niet bij dit artikel. Ik kon niet alles terugdraaien omdat de man ook wat goede correcties aangebracht had. Bedankt om nu opnieuw de afkortingen ingevoerd te hebben!

Mijn spellingchecker steigert bij "vectoriëel" maar niet bij "vectorieel" en ik denk dat hij gelijk heeft.

Groeten,--Huibc 20 aug 2009 15:50 (CEST)

Verzoek[bewerken]

Beste Hansmuller, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)

Moderator?[bewerken]

Hallo Hansmuller, Bij Wikibooks hanteren we de regel dat iedere vertrouwde gebruiker zich kan aanmelden als moderator (http://nl.wikibooks.org/wiki/Wikibooks:Aanmelding_moderatoren). Hierbij verzoek ik je te overwegen op de lijst bijgeschreven te worden en je aan te melden. Vriendelijke groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 15 jun 2012 10:32 (CEST)

Daar gedaan op 14 juli 2012. Hansmuller (overleg) 14 jul 2012 13:18 (CEST)
Gefeliciteerd, je bent met algemene stemmen aangenomen. --John P doveSmall.pngangelis. overleg 29 jul 2012 12:07 (CEST)
Dankjewel, ik ga aan de slag! Hansmuller (overleg) 7 aug 2012 11:19 (CEST)

Bijdrage over Wikibooks op WCN_2012[bewerken]

Dag Hans,

Ik heb mijn lezing daar gepresenteerd onder de vorm van 2 Wikibooks. Dat sloot beter aan bij het thema, dan een powerpoint. Die wikibooks vind je hier terug:

Ik kan helaas niets toevoegen op http://nl.wikimedia.org/wiki/WCN_2012. De optie Bewerken ontbreekt op die pagina. Ik zou het aan Vadim moeten vragen.--Jos Punie (overleg) 14 dec 2012 16:33 (CET)

@Jos_Punie: Beste Jos, dank voor je mooie werk! Heb de links aangebracht. Beter laat dan nooit? Vriendelijke groet, Hansmuller (overleg) 7 jun 2017 16:02 (CEST)

Pluim in lerarenkamer[bewerken]

via deze weg wil ik wikibooks bedanken voor een zeer leerrijke, niet te ingewikkelde en goed in elkaar gestoken cursus italiaans! groetjes :) (geen afzender) --John P doveSmall.pngangelis. overleg 25 mei 2013 06:16 (CEST)

Mag ik mede namens de mij onbekende co-auteur en pionier van dat boek Dion: Bedankt! zeggen? Hansmuller (overleg) 30 mei 2013 21:11 (CEST)

Eigen terugdraaiing van vandalisme teruggedraaid?[bewerken]

Hoi Hansmuller, dit was toch neem ik aan niet de bedoeling? Ben je trouwens bekend met de functie om alle achtereenvolgende niet-constructieve bewerkingen van een I.P.- of account op een bepaalde pagina in 1 keer terug te draaien? Iedere moderator hier beschikt over die extra functie. Groeten, De Wikischim (overleg) 18 nov 2013 15:21 (CET)

Beste Schim, dank, was gewoon moe, dan moet ik niet prutsen... groeten, Hansmuller (overleg)

Even ter attentie[bewerken]

Hoi Hans, je had hier samen met alle nuttige toevoegingen ook een fout gemaakt; het is centosedici in het Italiaans. Pas bij het volgende getal (117) komt de -dicia- erin. Het voorbeeld mi(l)lione - dat er veel langer in stond - klopte ook niet, moet met één l. Een IP-er heeft deze dingen gisteren gecorrigeerd. Groeten, De Wikischim (overleg) 29 apr 2014 11:20 (CEST)

Beste Wikischim, bedankt! Groeten, Hansmuller (overleg) 29 apr 2014 13:12 (CEST)

Italiaans/Inhoudsopgave[bewerken]

Hallo Hans, een anoniem heeft vanavond een aantal wijzigingen gedaan op Italiaans/Inhoudsopgave. Zou jij ze misschien kunnen beoordelen, jij kunt dat wellicht het beste. Groet, De Wikischim (overleg) 3 jun 2014 22:00 (CEST)

Beste Schim, bedankt voor je waakzaamheid. Anoniem heeft gelijk, geloof ik, met haar subtiele toevoeging. Salutoni, Hansmuller (overleg) 5 jun 2014 14:32 (CEST)

Bestanden uploaden, Wizard uploaden?[bewerken]

Wikimedia Commons logo

Hello! Sorry for writing in English. As you're an administrator here, please check the message I left on MediaWiki talk:Licenses and the village pump. Thanks, Nemo 18 sep 2014 21:22 (CEST)

Leer jezelf ecologisch tuinieren/Aristolochia[bewerken]

Dag Hansmuller, kan U dit artikel hier verwijderen? Zie hiervoor De kroeg. Dank u bij voorbaat. Lotje (overleg) 28 jun 2015 16:57 (CEST)

Beste Lotje, ik leg het voor aan de oorspronkelijke auteur @TeunSpaans (overleg) en importeur @Vangelis(overleg) . Vriendelijke groet, Hansmuller (overleg) 1 jul 2015 09:16 (CEST)
Ik betwijfel of ik de oorspronkelijke auteur ben, ondanks dat dit in de geschiedenis zo vermeld staat. Het lijkt meer een kopie van het oorspronkelijke artikel. Dat kan wel door mij gestart zijn. De kopie kan van mij weg. TeunSpaans (overleg) 13 jul 2015 20:29 (CEST)
Inmidels staat de oorspronkelijke discussie op Wikipedia:De_kroeg/Archief/20150711. Volgens mij mag kopieren, wel met bronvermelding (versienummer), maar als er geen bewerking volgt, werkt een link beter. Groeten, Hansmuller (overleg) 20 jul 2015 11:47 (CEST)

Leer jezelf ecologisch tuinieren/Veenmossenfamilie en Leer jezelf ecologisch tuinieren/Veenmos[bewerken]

Idem dito als hierboven? Lotje (overleg) 14 jul 2015 16:12 (CEST)

  • Waarom is dit toch? Ik dacht altijd dat WP pagina's vrij te importeren waren. Verder ben ik (soms) hard bezig om de pagina's aan te passen aan gebruik binnen het tuinboek. --John P doveSmall.pngangelis. overleg 15 jul 2015 08:58 (CEST)
Zie boven, groeten, Hansmuller (overleg) 20 jul 2015 11:47 (CEST)
Pff, ik had bijna mijn lol om te werken aan het 'tuinboek' opgegeven ;) Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 20 jul 2015 12:35 (CEST)

(na bwc) Volgens mij is de belangrijkste voorwaarde als er vanaf WP wordt geïmporteerd toch, dat er vervolgens ook echt iets nieuws mee gebeurt. WB blijft een zelfstandig project dat met WP in feite alleen gemeen heeft dat beide onder de paraplu van WMF vallen en er over en weer gelinkt kan worden. Wellicht kan het handig zijn een overzichtje te maken van geïmporteerde WP-pagina's in Leer jezelf ecologisch tuinieren die nog niet of niet voldoende herwerkt zijn. Is dat herschrijven eenmaal gebeurd, dan hebben de gebruikers op WP die nu wat lopen te mekkeren ook geen poot meer om op te staan. De Wikischim (overleg) 20 jul 2015 12:46 (CEST)

Zie deze vreemde discussie nu weer. De bedoeling van wikimedia-spullen is toch, dat iedereen ze overal in het heelal mag gebruiken MITS met auteursvermelding (dus hier bron en versienummer, heel mooi met eventueel de auteur(s) als het er niet teveel zijn). Vriendelijke groet, Hansmuller (overleg) 27 okt 2019 17:28 (CET)
Toevallig zie ik net deze nieuwe reactie. Ja, overnemen vanaf WP mag natuurlijk, maar toch blijft het me opvallen dat sommige pagina's in dit Wikiboek sinds de import (van soms al vele jaren geleden) nog steeds heel weinig zijn aangepast. Ik vind het jammer (zie nogmaals mijn opmerking hierboven) maar verder is Leer jezelf ecologisch tuinieren geen boek waar ik zelf erg veel mee bezig ben. Een ander deel van de inhoud is overigens (gelukkig) wel aangepast, ik zou wel iets voor opdelen van dit boek voelen. (gebruiker:Vangelis, deze discussie is dus weer hervat.) De Wikischim (overleg) 28 okt 2019 16:44 (CET)
Haha, je raakt nooit uitgepraat of geschreven. Ik ben (bijna) de enige die aan het boek werkt en soms gaat dat wat traag. Ik heb meer te doen ;) Soms importeer ik een pagina van WP (ook dat mag) met de bedoeling om die aan te passen. Er wordt aan gewerkt. --John P doveSmall.pngangelis. overleg 29 okt 2019 16:45 (CET)

Moderator[bewerken]

Beste Hansmuller, er is al bijna een jaar niets meer van je vernomen op Wikibooks. Zoals de 'regel' geldt wordt een moderator actief genoemd als hij/zij minstens een edit heeft gedaan in de afgelopen drie maanden, anders wordt de moderator als (tijdelijk) inactief beschouwd. Ik wil graag weten of je afwezigheid tijdelijk is. Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 18 apr 2016 15:49 (CEST)

Leuk van je te horen. Af en toe kan ik wel iets doen. Verplichtingen op Commons slokken me helaas meestal op - 275.000+ opladingen voor Naturalis - enz. Maar ik vind het leuk om moderator te blijven. Soms uit het oog, maar niet uit het hart! Zal meteen kijken. Vriendelijke groet, Hansmuller (overleg) 18 apr 2016 18:36 (CEST)
OK, goed dat je zo druk bezig bent met Commons. Ik zal de aantekening wijzigen. --John P doveSmall.pngangelis. overleg 18 apr 2016 18:55 (CEST)
Je kan weer drie maanden vooruit ;) --John P doveSmall.pngangelis. overleg 19 apr 2016 11:03 (CEST)
Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.