Overleg gebruiker:J.G.G.

Uit Wikibooks
(Doorverwezen vanaf Overleg gebruiker:Beachcomber)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Nuvola apps kmoon.png Deze gebruiker is voorlopig niet actief op Wikibooks ('wikibreak').
laatste bijdragen

Met wat pijn in het hart verlaat ik jullie, want Wikibooks was veruit het leukste project voor me om aan mee te werken, en dat in de eerste plaats dankzij de toffe, deskundige collega's! Hou jullie goed, J.G.G. (overleg) 23 mrt 2019 15:28 (CET)

Reden?[bewerken]

Hoi, dat je het op Wikipedia voor gezien houdt kan ik me op zich nog wel voorstellen. Is er echter een speciale reden dat je nu óók hier stopt? Eerlijk gezegd vind ik het wat jammer, ook al omdat dit project nou niet meteen heel erg bemand is. Zeker het aantal mods mag best wat op peil blijven. Op Wikipedia is het wellicht wat anders, maar hier is toch nooit iets vervelends gebeurd of zo? Ik snap het dus niet echt. Mvg, De Wikischim (overleg) 22 mrt 2019 23:27 (CET)

Ha die Schim, ik heb hier altijd graag meegewerkt hoor. En op WP was er de laatste tijd ook niets bijzonders aan de hand. Nee, gewoon, nog wat schrijven en schilderen, want dat heb ik de afgelopen tien jaar wat verwaarloosd. Ik probeer dus was meer te focussen op dingen die ik nog graag zou doen en afwerken voor ik verdwijn naar de eeuwige jachtvelden :) Hou je goed, J.G.G. (overleg) 22 mrt 2019 23:55 (CET)
Jammer J.G.G., temeer daar je hier veel nuttig werk deed. Maar wel te begrijpen dat je wat meer tijd voor andere dingen wilt. --John P doveSmall.pngangelis. overleg 23 mrt 2019 06:53 (CET)
OK, veel succes met je overige hobby's en het ga je goed! Denk je er wel aan dat je bij langere inactiviteit je modknopjes niet kunt houden? Als je echt 100% zeker weet dat je hier nooit meer iets zult doen, zou je ze nu ook al kunnen inleveren. Zoals reeds gezegd zou ik het wel jammer vinden. De Wikischim (overleg) 23 mrt 2019 09:25 (CET)
Ik heb er een wikibreak van gemaakt. Ook hier zou ik immers een aantal dingen willen afwerken, en ik ben hier gewoon te graag bezig :) J.G.G. (overleg) 25 mrt 2019 16:49 (CET)
You can check out any time you like, but you can never leave. (En Wikimedia is dan ook nog van oorsprong Amerikaans, net als Californië.) ;) De Wikischim (overleg) 25 mrt 2019 17:41 (CET)
Juist, het is een verslaving, laat ik het gewoon toegeven |:-] J.G.G. (overleg) 25 mrt 2019 17:49 (CET)
Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.