Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:RobertDeLaCroix

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks
Laatste reactie: 6 jaar geleden door JopkeB in het onderwerp Over de § De IS-LM curven in het Wikibook Economie

RobertDeLaCroix, welkom op Wikibooks!

Met meer serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's: Hoe kan ik meedoen, afspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wikiopmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~

Veel succes met het boek Duits. Namens de gemeenschap Pjetter zeg't maar 20 dec 2006 22:49 (CET)Reageren

Verzoek[bewerken]

Beste RobertDeLaCroix, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren

Over de § De IS-LM curven in het Wikibook Economie[bewerken]

Sinds eind 2017 ben ik bezig het Wikibook Economie tot een echt boek voor leken in de economie te maken. Daarvoor heb ik al enkele hoofdstukken geschreven en gepubliceerd, meer zullen volgen. Ik probeer zoveel mogelijk bestaande teksten uit dit Wikibook te integreren. Voor de Inleiding en de Verklarende woordenlijst lukt dat aardig.

Nu ben ik bezig met het hoofdstuk Macro-economie. In 2006 bent u daar al mee begonnen. Dat was echter niet meer dan een beginnetje. En het lukt mij niet om die teksten ook netjes te integreren in de rest van de tekst. Daarom wil ik uw onderdelen binnenkort verwijderen. Ze passen niet in de nieuwe opzet van dit Wikibook.

Graag uw commentaar. Als ik 10 april 2018 niets van u vernomen heb, ga ik tot verwijdering over.

Groet,
JopkeB (overleg) 10 mrt 2018 17:35 (CET)Reageren

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.