Overleg gebruiker:RedRose

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikibooks
   welkom op Wikibooks !

Met meer serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's: Hoe kan ik meedoen, afspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wikiopmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg A.U.B. ondertekenen met 4 tildes dus zo: ~~~~


Veel plezier en succes namens de wikibooks gezelschap Londenp zeg't maar 20 jun 2006 22:11 (CEST)Reageren[reageer]

integratie[bewerken]

In een vorig leven heb ik al een inleiding op de integratie geschreven: Wiskunde/Oppervlakte:integraalbegrip. Eventueel kan je in jouw tekst (Analyse/Inleiding in Integratie) de afbeeldingen overnemen (of ik maak nieuwe). MADe 11 feb 2007 10:01 (CET)Reageren[reageer]

Mooi artikel! Ik zou het erg op prijs stellen als je een afbeelding zou willen maken van de functie , waarbij de oppervlakte onder de grafiek op het interval [0,3] bedekt wordt met balkjes en ook eentje waarbij deze oppervlakte wordt gearceerd. Hartelijk bedankt alvast. RedRose 11 feb 2007 12:04 (CET)Reageren[reageer]
Afbeelding:Riemannsom x² n=5.PNG zoiets? MADe 11 feb 2007 13:24 (CET)Reageren[reageer]
Merci, het ziet er goed uit. RedRose 11 feb 2007 13:42 (CET)Reageren[reageer]

Verzoek[bewerken]

Beste RedRose, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Beste RedRose,
ik zag dat jij op Wikibooks:Wikibookianen naar interesse informatica achter je naam hebt staan. Misschien kan het je daarom interesseren om mee te werken aan Programmeren in Java?
Ik zoek nl. nog gedreven Wikibookianen die zouden kunnen helpen met dat boek.
Meer informatie vind je op de overlegpagina (duurt misschien 5 minuutjes om alles te lezen).
Alvast bedankt! Mvg, Zedutchgandalf 26 dec 2010 19:30 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.