Overleg Wikibooks:Moderator

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Vinden er ook statusbevestigingsopiniepeilingen plaats zoals op Wikipedia? Zodat we CE, Waerth en Oscar snel wandelen kunnen sturen. We hebben m.i. echt geen behoefte aan moderators die niks doen. Belgian man (C&T) 31 okt 2005 14:33 (UTC)

Zie de regelingen rond moderatoren. M.i. is dit niet echt nodig, zolang er geen misbruik van de functies wordt gemaakt. Zolang voor (nieuwe) gebruikers maar duidelijk is wie actief is, is het w.m.b. voldoende. Koos Overleg 31 okt 2005 14:42 (UTC)
CE mag blijven (had ik wel gedacht), voor Oscar en Waerth moeten we nog wachten tot ze een jaar aangemeld zijn, dat is nu nog niet het geval, maar ze hebben nog geen 50 edits en ik denk niet dat ze die nog halen. Belgian man (C&T) 1 nov 2005 11:56 (UTC)

Lijst inactief[bewerken]

Er staat nu als criterium voor opname op de lijst 'inactief' dat gedurende één maand geen bewerkingen zijn gedaan. Dat lijkt mij wat kort, een wikibreak van meer dan een maand komt denk ik wel vaker voor (in ieder geval bij mij) en het lijkt mij niet echt praktisch om dan namen steeds heen en weer te 'pingpongen'. Zelf zou ik pas na een maand of drie tot zes geen edits iemand op de lijst van 'inactieven' zetten. KKoolstra (overleg) 14 mei 2012 08:23 (CEST)Reageren[reageer]

Nooit opgevallen ;) Zelf ben ik ook wel eens een maand of wat op reis. --John angelis. overleg 14 mei 2012 09:00 (CEST)Reageren[reageer]
Ik heb het veranderd in drie maanden inactiviteit. KKoolstra (overleg) 5 jul 2012 09:29 (CEST)Reageren[reageer]
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.