Naar inhoud springen

Wikibooks:Help

Uit Wikibooks
(Doorverwezen vanaf Help)
Overzicht hulppagina's
Wikibooks Hulppagina's
Beheerpagina's

Als u een vraag heeft

  1. Indien u een algemene vraag heeft over Wikibooks, lees dan de veel gestelde vragen of lees welkom voor nieuwelingen. Kijk ook eens op het gebruikersportaal voor een handig overzicht van informatieve pagina's.
  2. Als u een algemene vraag heeft waarop u het antwoord op Wikibooks-NL niet kunt vinden, probeer dan indien mogelijk de Engelse, Duitse, Franse of anderstalige varianten te raadplegen. Lukt dat niet, probeer dan via Yahoo of Google uw vraag beantwoord te krijgen. Andere gebruikers van Wikibooks kunnen uw vraag hoogstwaarschijnlijk niet beantwoorden, dus ons via e-mail zo'n vraag stellen is nagenoeg zinloos. Wel kunt u de vraag op de overlegpagina van een relevant artikel plaatsen - en na een tijdje nog eens kijken of iemand de vraag heeft beantwoord.
  3. Als u een huiswerkopdracht heeft gekregen, probeer die dan ZELF op te lossen. Wij maken geen huiswerk. Zie ook het punt hierboven.
  4. Als u een opmerking heeft over een specifiek artikel, gebruik dan "overleg" bovenaan het artikel in kwestie.
  5. Als u ergens een duidelijke fout ziet, pas de tekst dan zelf aan middels de verwijzing "bewerk" bovenaan het artikel.
  6. Als geen van de bovenstaande opties voor u mogelijk is: stel uw vraag in de lerarenkamer; bedenk echter wel dat uw medegebruikers ook gewone mensen zijn zoals uzelf, en geen alwetend orakel.
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.