Overleg gebruiker:Peresko

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Peresko, welkom op Wikibooks!

Met meer serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's: Hoe kan ik meedoen, afspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wikiopmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~Leuk dat je mee wilt doen. Veel succes Pjetter zeg't maar 27 nov 2006 17:04 (CET)[reageer]

Peresko 27 nov 2006 21:35 (CET)[reageer]

Hoi, lekker aan het schrijven zie ik. Ga zo door. Misschien een idee om de pagina op te splitsen naar verschillende onderwerpen? Een 'boek' kan namelijk uit meer pagina's bestaan om het overzichtelijk te houden. Zo zou je bv Oracle/Geheugengebieden en Oracle/Database processen kunnen aanmaken. Groet Michiel1972 27 nov 2006 22:05 (CET)[reageer]

Misschien handig als er ook een boek SQL wordt gestart?

Verzoek[bewerken]

Beste Peresko, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)[reageer]

Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.