Overleg gebruiker:Octostein

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Octostein , welkom op Wikibooks!


Met serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's: Hoe kan ik meedoen, afspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Hallo Ocotstein! Kan je eventueel op letten niet teveel op te slaan? Je hebt nu zo'n twintig keer iets opgeslagen, terwijl het altijd kleine wijzigingen waren. Je kan gebruik maken van de "bewerking ter controle tonen" om je wijzigingen te zien en te inspecteren. Zo zijn je wijzigingen die je uitvoert veel duidelijker. MADe 21 okt 2007 16:08 (CEST)Reageren[reageer]

Hoofdpagina[bewerken]

Ik heb jouw wijzigingen teruggedraaid. We zijn netjes en gastvrij. We dreigen zeker op de hoofdpagina met niks. Groeten Pjetter zeg't maar 7 dec 2007 17:19 (CET)Reageren[reageer]

EHBO[bewerken]

Hoi Octostein, welkom bij Wikibooks! Tof boek ben je gestart i.v.m. EHBO. Ik ga je even op weg helpen met de boekstructuur, zodat die uniform wordt aan de andere wikiboeken. Zo krijg je bv. automatische links naar het bovenliggende hoofdstuk en staan alle boekpagina's bij elkaar in de overzichtslijst.

Ik kijk uit naar het vervolg van het boek! Inge Habex 9 dec 2007 12:49 (CET)Reageren[reageer]

Dat ziet er idd een leuk boek uit! MADe 9 dec 2007 14:36 (CET)Reageren[reageer]

Hoi,

Ik heb de organisatie van jouw boek "Een film maken" overeenkomstig Help:Boekstructuur gewijzigd. Groeten Pjetter zeg't maar 19 dec 2007 22:15 (CET)Reageren[reageer]

Latijn[bewerken]

Hallo Ocostein, Een zekere Gebruiker:Petri is bezig in de hoofdstukken van Latijn. Omdat ik (geen Latijn kenner) zag dat (volgens [[1]] in Latijn/Les 10 een foute wijziging was gedaan vertrouw ik de wijzigingen in de overige hoofdstukken ook niet zo. Kan jij duidelijkheid geven of dit een vertrouwd gebruiker of een vandaal is? Groet, --John angelis. overleg 3 aug 2009 12:01 (CEST)Reageren[reageer]

Verzoek[bewerken]

Beste Octostein, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.