Overleg gebruiker:MVH1023

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste MVH1023, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Erik Baas (overleg) 28 okt 2017 22:02 (CEST)Reply[reageer]

Dankjewel! MVH1023 (overleg) 28 okt 2017 23:07 (CEST)Reply[reageer]

Even ter info[bewerken]

Ik heb vanmiddag een deel van je bijdragen samengevoegd op Duits/Grammatica/Werkwoorden/Klankwissel in de stam in de tegenwoordige tijd. Die pagina zelf heb ik hernoemd. De Wikischim (overleg) 1 feb 2018 16:01 (CET)Reply[reageer]

Zie nu ook Duits/Grammatica/Werkwoorden/Regelmatig (zwak) in de tegenwoordige tijd, daar staat een ander deel van teksten die je in eerste instantie als aparte pagina had aangemaakt. Ik vond het wat overzichtelijker om alle vervoegingen van zwakke werkwoorden op één pagina te zetten, maar dan met extra subkoppen. Let wel, ik heb in principe helemaal niets van je bijdragen verwijderd. Anderzijds heb ik hier en daar wat dingen herschreven die niet zo duidelijk, niet helemaal volledig en soms een beetje onjuist waren. Mvg, De Wikischim (overleg) 1 feb 2018 17:21 (CET)Reply[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.