Overleg gebruiker:Vinvlugt

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Vinvlugt, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Erik Baas (overleg) 11 mei 2012 12:47 (CEST)

Dag Erik, bedankt voor je welkom, maar ik denk dat wikibooks niet echt aan mij besteed is. Wellicht zal ik later nog eens wat rondneuzen. Vriendelijke groet, Vinvlugt (overleg) 11 mei 2012 13:17 (CEST)

Hoi Vinvlugt, ook namens mij welkom hier. Kijk gewoon eens op je gemak rond als het je schikt, wie weet zie je toch wel het een en ander (en raak je ook hier verslaafd). Mvg, De Wikischim (overleg) 11 mei 2012 13:37 (CEST)

Dag De Wikischim, ook jij dank voor je welkom, maar op WP is voor mij voorlopig meer dan genoeg te doen. Groeten, Vinvlugt (overleg) 14 mei 2012 17:16 (CEST)
Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.