Overleg gebruiker:Saschaporsche

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Saschaporsche, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Genieten van Seks[bewerken]

Hoi Saschaporsche, welkom op Wikibooks. Er is een speciale pagina waar je hier tekst vanaf WP kunt laten importeren Wikibooks:Import. Vind je het goed als ik de huidige pagina Genieten van Seks‎ (die sowieso al een verkeerde spelling heeft) verwijder en jij aldaar een nieuw verzoek plaatst? Dan wordt de hele bewerkingsgeschiedenis nl. meegenomen. Overigens kan ik de tekst zelf nergens op WP terugvinden, gaat het om een artikel dat daar is verwijderd? Mvg, De Wikischim (overleg) 24 okt 2015 10:41 (CEST)

Hoi wikischim, ja het gaat over een -inmidddels verwijderd- artikel op wikipeida. Het staat wel nog in mijn kladblok [1] aldaar. Begrijp ik goed dat opname hier moet door middel van een verzoek? Wat gecompliceerd... Kan dat niet direct? Vr groet Saschaporsche (overleg) 25 okt 2015 07:54 (CET)
Aanvullend Help:Een nieuwe pagina aanmaken hier lees ik niets over een "verzoek plaatsen" en staat dat ik gewoon een artikel kan schrijven...... Saschaporsche (overleg) 25 okt 2015 07:58 (CET)
Natuurlijk hoef je dat niet te vragen. Je kan gewoon je gang gaan. Alleen als iemand knoeit wordt dat verwijdert ;) --John P doveSmall.pngangelis. overleg 25 okt 2015 08:44 (CET)
Het gaat echter om een tekst die eerder door verschillende gebruikers op Wikipedia is bewerkt, dat moet eigenlijk zichtbaar blijven. Een alternatief voor importeren is een permalink. De Wikischim (overleg) 25 okt 2015 09:21 (CET)
Nou, als ik kijk naar het door jou gestarte Leer jezelf ecologisch tuinieren/Kruidje-roer-me-niet/Kweken van deze plant in Nederland en België, daar is ook niet aan te zien dat het volledig geimporteerd is uit wikipedia... Ik heb het opgelost door op de OP de auteurs te vermelden van het wikipedia artikel, dat lijkt me de meest elegante oplossing. vr groet Saschaporsche (overleg) 25 okt 2015 19:37 (CET)
Jawel, dat is wel te zien. Zie hier. (Persoonlijk vind ik deze oplossing ook de meest elegante, maar da's natuurlijk mijn smaak.) De Wikischim (overleg) 25 okt 2015 20:33 (CET)
Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.