Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Pkniest

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Vangelis in het onderwerp Verzoek

Hoi Pkniest, van harte welkom op Wikibooks. Mocht je vragen hebben die niet beantwoord worden op het gebruikersportaal, dan kan je je vraag stellen op mijn overlegpagina, of in de lerarenkamer.

Ondertekenen, op overlegpagina's gaat met vier keer ~, dus ~~~~

Ten slotte wil ik je nog veel plezier wensen op Wikibooks.

Koos Overleg 10 sep 2005 14:29 (UTC)

Wikimedia Conferentie - 27 oktober[bewerken]

Hallo Pkniest,

Op 27 oktober vindt de Wikimedia Conferentie Nederland 2007 (te Amsterdam) plaats, met het thema "Wiki's en Educatie". Misschien is het voor je interessant om aanwezig te zijn? Ik denk dat we als regelmatige bijdragers daar prima Wikibooks kunnen promoten en dat we op die manier meer mensen enthousiasmeren hier mee te werken! Bovendien lijkt het me leuk als we elkaar wat beter leren kennen en met elkaar kunnen spreken over hoe we dit verder willen ontwikkelen. Het programma omvat ondermeer lezingen over hoe Wiki's worden toegepast in diverse onderwijsprogramma's (de VU en Radbout universiteit bijvoorbeeld), er is een lezing over Wikiboeken door Inge Habex en een lezing door Florence Devouard, de voorzitter van de Wikimedia Foundation en ook interessant is de introductie tot Wikiversity. Het volledige programma kun je terugvinden op onze website, en ik hoop van harte dat je kunt komen! Met vriendelijke groet, Pjetter zeg't maar 12 okt 2007 23:20 (CEST)Reageren

Latijn[bewerken]

Hallo Pkniest, Een zekere Gebruiker:Petri is bezig in de hoofdstukken van Latijn. Omdat ik (geen Latijn kenner) zag dat (volgens [[1]] in Latijn/Les 10 een foute wijziging was gedaan vertrouw ik de wijzigingen in de overige hoofdstukken ook niet zo. Kan jij duidelijkheid geven of dit een vertrouwd gebruiker of een vandaal is? Groet, --John angelis. overleg 3 aug 2009 11:55 (CEST)Reageren

Verzoek[bewerken]

Beste Pkniest, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.