Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Pittaman

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Vangelis in het onderwerp Verzoek

Hallo Pittaman, van harte welkom op Wikibooks. Ik zag in de recente wijzigingen dat je je eerste wijzigingen al hebt gedaan. Mocht je met vragen zitten die je op het gebruikersportaal niet beantwoord ziet, dan kan je altijd terecht op mijn overlegpagina. Veel plezier op Wikibooks. Koos Overleg 22 okt 2005 18:05 (UTC)

Dank u zeer! Mijn eerste wijzigingen, maar zeker niet mijn laatste! Ik had al een tijdje zin om op de één of andere manier mijn op school toegestopte kennis vrij ter beschikking te stellen van iedereen en toen ik op wikibooks stootte moest ik plots niet van nul beginnen! Momenteel is nog niet alles duidelijk, maar dat loopt waarschijnlijk wel los na een tijdje. Met prangende niet-beantwoorde vragen zal ik jou zeker komen lastig vallen. Pittaman

Afbeeldingen[bewerken]

Hoi Pittaman, ik zag dat ej diverse afbeeldingen had geupload. Fantastisch dat je heir werk in steekt. Misschien zou je kunnen overwegen om je afbeeldingen in plaats van hier op commons te uploaden. Dat is een verzamelbak met media. Alle afbeeldingen die daar geupload worden kunnen op alle wikimediaprojecten worden gebruikt. Zo kan bijvoorbeeld ook de Engelstalige Wikibooks gebruik maken van jouw afbeeldingen als je ze daar upload. Daarnaast kan je misschien zelf ook wel wat door andere gemaakte afbeeldingen gebruiken, zie bijvoorbeeld: de categorie Elektronica op commons, en tevens de subcategorieën daarvan. Als je vragen hebt, hoor ik het wel. Koos Overleg 24 okt 2005 07:16 (UTC)

Ja, daar heb je inderdaad een punt. Ik redeneerde eerst dat het beter zou zijn om alles hier te zetten, zodat het hier ook sneller laadt. Maar uiteraard zijn het type afbeeldingen dat ik upload vrij multifunctioneel. Zal er in het vervolg zeker op letten.

Verzoek[bewerken]

Beste Pittaman, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.