Overleg gebruiker:Mverpoes

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Mverpoes, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


John P doveSmall.pngangelis. overleg 16 dec 2008 13:41 (CET)

Actieve games[bewerken]

Hallo Mverpoes,

Ik zag dat je bezig was met het schrijven van een tekst over actieve games. De tekst komt op mij vrij encyclopedisch over. Het doel van Wikibooks is het schrijven van informatieve boeken en handleidingen. Deze tekst zou mijns inziens een stuk beter thuishoren in Wikipedia. Met vriendelijke groet, Koos Overleg 2 jan 2009 16:20 (CET)

Ben het wel met Koos eens, tenzij je een heel boek weet vol te pennen met informatie over actieve games. groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 2 jan 2009 17:27 (CET)

Ja dat zou mss kunnen waar zijn maar het gaat er hier toch om technologieën te vermelden of toepassingen die je kan gebruiken later in het onderwijs. Lichamelijke Opvoeding is een heel andere manier van lesgeven en een andere aanpak van omgaan met ICT en technologieën. Dit zou idd ook thuis kunnen horen op wikipedia zelf maar volgens mij past deze tekst zeker ook binnen het kader 'onderwijstechnoloie'.

Daar kwamen we inmiddels ook achter. Het is nu een hoofdstuk van het boek Onderwijstechnologie/Actieve games‎‎.--John P doveSmall.pngangelis. overleg 3 jan 2009 15:25 (CET)

A ok sorry ik wist niet dat ik een wiki boek had aangemaakt met enkel actieve games. Zo goed kan ik nog niet echt overweg met deze boeken. Bedankt alleszinds voor de aanpassing.

Boekhoofdstukken[bewerken]

Als je (nog meer) hoofdstukken aan bestaande boeken wilt toevoegen ga je naar Sjabloon:Onderwijstechnologie (in dit geval). Klik op bewerk en voeg de naam van je hoofdstuk toe. Opslaan en op de rode link klikken. De rest volgt dan vanzelf en je hebt gelijk de boekinhoud op je pagina staan. Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 3 jan 2009 15:30 (CET)

Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.