Overleg gebruiker:Johanw

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Commentaar of kritiek of overleg, hier is er plaats voor.

eerst maar eens een welkom[bewerken]

Beste Johanw , welkom op Wikibooks!


Met serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's: Hoe kan ik meedoen, afspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


In bovenstaande links is misschien nog wat handige info te vinden. In ieder geval succes gewenst namens de gemeenschap Pjetter zeg't maar 25 jul 2007 19:13 (CEST)[reageer]

Tuinliefhebber[bewerken]

He leuk dat nieuwe boek. Dat wilde ik nog altijd eens opstarten, maar het is er nooit van gekomen. Ik zal het met spanning volgen en ik hoop ook nog wat te kunnen bijdragen.

Bijvoorbeeld mijn tomaten worden af en toe ziek (zwart, een schimmel), wat kan je doen om dat te voorkomen, bijvoorbeeld (ze staan nu overdekt en dat is al veel beter). Dat zijn van die vragen die ik graag beantwoord zou willen zien.

Mijn frambozen zou ik willen vermeerderen door het maken van stekjes van ranken die uit de grond komen. Die sterven altijd af, hoe doe ik dat dat ik de frisse ranken kan verplaatsen. Zulk soort dingen. Heel praktisch dus.

Ik zie veel praktisch potentiaal in dit boek. Succes !! Pjetter zeg't maar 9 aug 2007 11:49 (CEST)[reageer]

Boekindeling[bewerken]

Johan: lees dit nog even door: Help:Boekstructuur voor de naamgeving van de hoofdstukjes.

Bij Snoeien, dus graag hernoemen naar Handleiding voor de tuinliefhebber/Snoeien. Groeten Pjetter zeg't maar 9 aug 2007 11:51 (CEST)[reageer]

Adoptie De siertuin[bewerken]

hallo Johanw, ik zag dat het bijna een jaar geleden is dat je wat aan de siertuin hebt gedaan. Eigenlijk was ik hem al een beetje aan het 'adopteren' en wilde jouw stukjes inlijven in Leer jezelf ecologisch tuinieren. Nou weet ik wel dat Wiki betekent ga je gang en zie maar waar het op uit draait, maar ik vind het wel zo fair om eerst even te overleggen, daar zijn deze pagina's tenslotte voor. groet --Vangelis 13 mei 2008 00:46 (CEST)[reageer]

  • Inmiddels ben ik maar aan de slag gegaan omdat ik niets van je verneem.--Vangelis 27 mei 2008 23:24 (CEST)[reageer]

Verzoek[bewerken]

Beste Johanw, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)[reageer]

Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.