Overleg gebruiker:Jbib

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Vangelis in het onderwerp Verzoek

Welkom op Wikibooks!

Met meer serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden uw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.
Ondanks de vrijheid die u hebt binnen alle wikimediaprojecten hebben we toch een paar afspraken.

Nuttige links kunt u vinden op het gebruikersportaal. Als u algemene vragen hebt, kunt u deze stellen in de lerarenkamer. Als u echt een knellende vraag heeft kunt u terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als u wilt oefenen met bijvoorbeeld de wikiopmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~

MADe 20 feb 2006 13:12 (UTC)

PNG ipv GIF[bewerken]

Beste, ik zie dat je enkele screenshots als GIF hebt geüpload. Kan je in het vervolg de betstandsextensie PNG gebruiken? Deze gebruikt indexed colours, en kan daardoor screenshots (met weinig kleuren) compacter en met minder verlies opslaan. MADe 20 feb 2006 17:20 (UTC)

O ja, vanaf nu is de cursus ASP 50% afgewerkt, gewoon de blokjes veranderd (je kan dat zelf ook aanpassen, zie Sjabloon:Informatica). MADe
Proficiat met het afwerken van de cursus! MADe 30 sep 2006 16:25 (CEST)Reageren

ASP.net 2.0 N-Tier Tutorial[bewerken]

Hallo
Ik ben een N-Tier tutorial aan het maken voor ASP.NET ASP.net 2.0 N-Tier Tutorial.
Ik dacht dat je misschien geïnteresseerd kon zijn in dit project, waar ik mijn eigen werkwijze volledig uit de doeken doe.
Groeten Ketelsb 19 jan 2007 10:44 (CET)Reageren

Wikimedia Conferentie - 27 oktober[bewerken]

Hallo Jbib,

Op 27 oktober vindt de Wikimedia Conferentie Nederland 2007 (te Amsterdam) plaats, met het thema "Wiki's en Educatie". Misschien is het voor je interessant om aanwezig te zijn? Ik denk dat we als regelmatige bijdragers daar prima Wikibooks kunnen promoten en dat we op die manier meer mensen enthousiasmeren hier mee te werken! Bovendien lijkt het me leuk als we elkaar wat beter leren kennen en met elkaar kunnen spreken over hoe we dit verder willen ontwikkelen. Het programma omvat ondermeer lezingen over hoe Wiki's worden toegepast in diverse onderwijsprogramma's (de VU en Radbout universiteit bijvoorbeeld), er is een lezing over Wikiboeken door Inge Habex en een lezing door Florence Devouard, de voorzitter van de Wikimedia Foundation en ook interessant is de introductie tot Wikiversity. Het volledige programma kun je terugvinden op onze website, en ik hoop van harte dat je kunt komen! Met vriendelijke groet, Pjetter zeg't maar 12 okt 2007 23:22 (CEST)Reageren

Verzoek[bewerken]

Beste Jbib, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.