Overleg gebruiker:Gooimeerzeilen

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Gooimeerzeilen, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


John P doveSmall.pngangelis. overleg 19 nov 2009 22:43 (CET)

Zeilen met een open kielboot op Gooi- en Eemmeer[bewerken]

Leuk weer een nieuw boek. Succes, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 19 nov 2009 23:44 (CET)


thx; gertjan Gooimeerzeilen 19 nov 2009 23:47 (CET)

Verzoek[bewerken]

Beste Gooimeerzeilen, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)

Zeilen met een open kielboot op Gooi- en Eemmeer[bewerken]

Beste Gooimeerzeilen, Bedankt voor weer een prachtig nieuw boek op WikiBooks. Helaas zijn er nogal wat linkjes rood in het boek. Zou je tijd/zin hebben om die tot een blauw linkje te maken of te verwijderen? Dat staat toch een stuk netter op wikibooks. Zo te zien aan je laatste bijdragen ben je helaas al een tijdje niet meer actief op wikibooks. Hopelijk vormt dit de basis tot weer een actievere houding met veel productieve bijdrages aan WikiBooks. MVG Q.Zanden (overleg) 27 aug 2016 19:49 (CEST)

Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.