Overleg gebruiker:Germanator

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoi Germanator,

Van harte welkom hier. Op het gebruikersportaal kan je enkele handige links vinden, die je misschien kunnen helpen als je ergens niet uitkomt. Ook mijn overlegpagina is aaltijd beschikbaar voor vragen.

Ik heb je afbeelding Afbeelding:Delen.png overigens voor verwijdering genomineerd. Deze som kan ook vrij eenvoudig met behulp van math-tags worden gemaakt: <math>\frac {2+(5*2-3)} {25 + \frac {3}{12}}</math> geeft . Zie ook Help:Gebruik van formules voor nog meer voorbeelden.

Veel plezier gewenst op Wikibooks, Koos Overleg 3 apr 2006 22:11 (UTC)

Hoi Koos,

bedankt voor de tip, ik ben pas net begonnen met wikipedia ontdekken. Ik ga binnenkort alle uitleg over berichten plaatsen doornemen. Als ik verder nog vragen heb, waar moet ik die dan stellen? Net zoals dit bericht, moet ik die bij mijn eigen overleg-pagina neerzetten, of op de jouwe?

Groet Joost

Hoi,
Als je met vragen zit kan je die het beste stellen op mijn overlegpagina. Ik krijg dan automatisch een melding dat ik een nieuw bericht heb, zodat ik het direct opmerk als ik Wikibooks bekijk. Als je op je eigen overlegpagina iets vraagt, zou ik ieders overlegpagina in de gaten moeten houden. Vragen kan je ook stellen in de lerarenkamer. Die wordt door alle gebruikers hier het meeste gelezen, dus dan zal je vraag ook snel worden opgemerkt.
P.S. ondertekenen gaat met vier keer ~, dus ~~~~.
Koos Overleg 4 apr 2006 09:06 (UTC)

toon bewerking ter controle[bewerken]

Welkom op wikibooks! Ik heb uw laatste wijzigingen gezien. Ik heb een tip: u kan uw wijzigingen controleren door de knop "toon bewerking ter controle" te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat al de wijzigingen in één wijziging geplaatst worden, wat de duidelijkheid van de wijziging verhoogt, en de server ontlast (hoewel dit hier nog niet echt een probleem is....). MADe 4 apr 2006 16:07 (UTC)

ik leg het even uit: ik zie dat u op rekenkunde een aantal verwijzingen naar wikipedia hebt ingesteld. U slaat telkens maar één wijziging op, waarna u verder dingen wijzigt en opslaat. U kunt dit allemaal in één bewerking doen: u voert een wijziging uit, u drukt op de knop "toon wijziging ter controle" (Alt-P), controleert of uw wijziging juist was, en gaat verder met dingen aanpassen. Wanneer u alles wil opslaan drukt u "pagina opslaan" (Alt-S). Dit verzamelt al uw wijzigingen in één grote wijziging. MADe 5 apr 2006 07:20 (UTC)


Wiskunde[bewerken]

Hallo Germanator, kijk op Overleg: Wiskunde.Nijdam 10 apr 2006 21:14 (UTC)

Hoi Germanator ik zag jouw nieuwe pagina en heb een verzoek om de naam te veranderen naar Economie/Verklarende woordenlijst volgens Help:Boekstructuur. Het wordt al een aardig mooi boek Economie !! Succes verder Londenp 10 mei 2006 20:25 (UTC)

Is aangepast, bedankt voor je oplettendheid! Ik heb gisteren en vandaag weer wat aan het boek kunnen werken, maar het zal de komende tijd weer stilliggen ben ik bang i.v.m. studie. Groet Joost 10 mei 2006 20:34 (UTC)

Verzoek[bewerken]

Beste Germanator, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.