Overleg gebruiker:Eli Verbuyst

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hallo Eli Verbuyst, van harte Welkom op Wikibooks. Fijn dat je ons hebt weten te vinden en dat je een start hebt gemaakt met een aantal nieuwe boeken.
Ik had wel een aantal opmerkingen:

  • Je had een afbeelding geupload: Afbeelding:Plaatje.JPG. Deze heb ik op de verwijderlijst voorgedragen om twee redenen. Allereerst was het belangrijke deel van de afbeelding erg klein. Ten tweede was de naam nogal algemeen. Ik heb deze afbeelding vervangen door Afbeelding:VBA in excel.JPG. Zou je even willen kijken of de inhoud van het Excelwerkblad goed is ingevuld?
  • Een afbeelding op een pagina invoegen is met de Wikisoftware niet al te moeilijk. Voor uitleg kan je terecht op de helppagina voor afbeeldingen op Wikipedia.
  • Op de pagina Programmeren in VB/VBA begin je een aantal regels met een spatie ervoor. Het wil echter dat de software regels in het bewerkingsscherm met spaties ervoor interpreteerd als platte tekst. Hierdoor wordt de tekst geinterpreteerd als platte tekst en is niet alle tekst op het beeldscherm zichtbaar, zonder de de pagina van links naar rechts te bewegen. (Tenminste niet op een 1024*768 schermresolutie). Ik weet niet of je met opzet regels met een spatie bent begonnen, bijvoorbeeld om een grijs kader om de tekst te krijgen?

Vragen staat vrij, bijvoorbeeld op mijn overlegpagina.

Veel plezier op Wikibooks, Koos Overleg 22 aug 2005 18:49 (UTC)

Elektronica[bewerken]

Hoi Eli, zou je even kunnen kijken op Overleg:Elektronica en er eventueel op reageren? Koos Overleg 23 aug 2005 09:21 (UTC)

Verzoek[bewerken]

Beste Eli Verbuyst, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.