Overleg gebruiker:Brecht~nlwikibooks

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Brecht~nlwikibooks, welkom op Wikibooks!

Met meer serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's: Hoe kan ik meedoen, afspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wikiopmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~

Programmeren in C++[bewerken]

Hallo Brecht, ik zie net dat je gestart bent met Cursus C++. Wellicht wil je meeschrijven aan Programmeren in C++, een cursus die al gestart is op Wikibooks. Kijk je even of jouw gedeelte hierin kan ondergebracht worden?

Alvast van harte welkom! Inge Habex 22 feb 2007 00:59 (CET)[reageer]

Niet schrikken, ik heb je cursus onder de juiste titel geplaatst Programmeren in C++. Van je eerste hoofdstuk heb ik alvast een aparte pagina gemaakt, zodat het lezen van je cursus makkelijker wordt. Je tweede hoofdstuk was je al begonnen, maar misschien kan je het zelf omzetten naar de juiste pagina (knippen en plakken) zodat je naam in de auteurslijst komt te staan. Alvast supergoed begonnen. Je vindt er ook cursusdeeltjes die al eerder geschreven waren, maar die nog aangepast moeten worden voor de cursus. Hopelijk kan je er nog aan uit. Anders geef je hier of hier maar een seintje. Inge Habex 22 feb 2007 02:04 (CET)[reageer]

Verzoek[bewerken]

Beste Brecht~nlwikibooks, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)[reageer]

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[bewerken]

18 mrt 2015 05:10 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[bewerken]

19 apr 2015 12:02 (CEST)

Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.