Overleg gebruiker:83.161.252.6

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste 83.161.252.6, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Ik zie dat je begonnen bent met een boek over archeologie. Om de titel aan de conventies binnen wikibooks te laten voldoen zal ik die wel wijzigen naar Archeologie. Ik zou je ook vragen om een account te maken, dan weten we beter tegen wie wij praten en zo kan eventueel overleg iets vlotter gaan. Met het boek zelf kan ik jammer genoeg niet helpen. Ik ken niets meer van archeologie dan de fototjes die in geschiedenisboeken staan. In ieder geval: veel succes met het boek. En als je vragen hebt: stel ze gerust in de Lerarenkamer. --Sander (overleg) 24 apr 2010 22:26 (CEST)Reageren[reageer]

WSBN[bewerken]

Hey, ik zou graag je boek een WSBN (wiki standaard boeknummer) geven maar ik weet niet goed onder welke categorie ik je boek moet onderverdelen. Hoort dit bij een van de exacte wetenschappen? Of is het eerder geschiedenis? Zou je even willen kijken op de tabel hoe jij het zou onderverdelen? Je moet het nummer maar hieronder vermelden, dan plaats ik het WSBN wel in je infobox. --Sander (overleg) 24 apr 2010 22:38 (CEST)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.