Gebruiker:Vangelis/AAO2016

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Kookboek/Griekse herderschotel[bewerken]

Dag Vangelis, heb je toevallig een idee wat de Griekse naam is van het gerecht? Hetlijkt mij namelijk redelijk authentiek. En hoe kom je aan het recept? Zuivere nieuwsgierigheid hoor! Vriendelijke groet, Graaf Statler (overleg) 14 apr 2016 00:31 (CEST)

Hallo Graaf Statler. Ik heb geen idee (meer). Lang geleden kwam ik dit ergens tegen en heb het aangepast aan mijn smaak en wensen. Voor zover ik me herinner ging het verhaal dat het recept ontstaan is doordat Griekse herders vroeger, op weg met hun kudden, een oventje bouwden van wat stenen en daar het eten in maakten. Groet, --John angelis. overleg 14 apr 2016 08:15 (CEST)

Ahhhh Dan weet ik het wel. Moet je hier maar eens kijken bij ovengerechten. Dat zal het geweest zijn! Kleftiko. Ja, ik ben hier dat artikel eens begonnen en wil heb het elders wat uitgebreid. Ik wil nu het artikeltje Kookboek/Melomakarona en nog wat leuke artikeltjes schrijven. Wikipedia is vaak zo hectisch, dat vind ik erg onprettig, ik heb het liefst een prikkelarme, rustige omgeving zoals hier. Dan functioneer ik het beste. Vriendelijke groet, Graaf Statler (overleg) 14 apr 2016 08:47 (CEST)

Kunt U mij helpen ?[bewerken]

Ik heb een handtekening aangemaakt en nu wil ik die gaan gebruiken maar hoe het weg te zetten in de voorkeuren instellingen ? hij staat op --- https://nl.wikibooks.org/wiki/Gebruiker:Retrorick_wikipedia/Handtekening ---

Zie Regels voor het bewerken van de overlegpagina op [[1]] --John angelis. overleg 4 aug 2016 12:02 (CEST)

Blokkade Savh[bewerken]

Dit vind ik erg vreemd, is het echt geen vergissing? Ik kan zo echt geen bijdragen van hem zien die op spam oid lijken. Verder is hij hier een incidenteel actieve vandalismebestrijder. De Wikischim (overleg) 1 nov 2016 11:31 (CET)

Ai, foutje van mij. Ik zal het herstellen. --John angelis. overleg 1 nov 2016 13:44 (CET)

maillijst[bewerken]

Hoi Vangelis, misschien heb je het wel gezien, maar kan je ook reageren op de vraag van Effeietsanders in de Lerarenkamer? Jij bent toch een van de meest actieven hier. Met vriendelijke groet, Ellywa (overleg) 8 nov 2016 11:46 (CET)

Gedaan. --John angelis. overleg 8 nov 2016 13:19 (CET)
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.