Overleg gebruiker:Wikibelgiaan

From Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Beste Wikibelgiaan, welkom op Wikibooks!

Met serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


John P doveSmall.pngangelis. overleg 27 okt 2008 21:36 (CET)

Oud Grieks[edit]

Leuk dat het, al weer een tijdje stil liggende boek wordt opgepakt. Succes en groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 27 okt 2008 21:41 (CET)

  • Ik ben nu bezig met mijn eerste bachelor Grieks aan de unief, en het leek me leuk om eens "creatief om te gaan met de aangeboden kennis". ;-) Wikibelgiaan 27 okt 2008 22:01 (CET) Trouwens bedankt voor de persoonlijke verwelkoming!
Zie antwoord Overleg gebruiker:Vangelis

Sociale geschiedenis[edit]

Hoi Wikibelgiaan, fijn dat je hier eens kritisch naar gekeken hebt. Bedankt. Vriendelijke groet, beetjedwars 20 mei 2009 23:32 (CEST)

Graag gedaan hoor; zo leert een mens nog eens wat bij ;-). Naar de overige hoofdstukken zal ik achteraf wel eens kijken. Wikibelgiaan 20 mei 2009 23:55 (CEST)

Verzoek[edit]

Beste Wikibelgiaan, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)

Er bestaan ook een paar pagina's Oudgriekse vormleer. Kunnen die niet worden ingepast in Oudgrieks? --John P doveSmall.pngangelis. overleg 1 mrt 2010 16:12 (CET)

Cursus Oudgrieks[edit]

Hallo Wikibelgiaan, Er wordt nu weer uitgebreider aan de cursus Oudgrieks gewerkt, maar we zijn er nog lang niet. Wij zouden alle hulp kunnen gebruiken en daarom zou ik je willen vragen of je ook weer wat actiever mee zou willen doen met deze cursus.

Met vriendelijke groet, --Aries3003 (overleg) 19 nov 2015 19:22 (CET)