Overleg gebruiker:Roy464

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Roy464, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


John P doveSmall.pngangelis. overleg 10 jan 2010 09:25 (CET)[reageer]

Links[bewerken]

Hallo Roy464. Je maakt bijvoorbeeld in Kaartspel/Thieves links naar niet betsaande pagina's. Dat werkt in WikiBooks niet zo. In Wikipedia is het de bedoeling dat er over 'elk' onderwerk een pagina ontstaat, maar hier zijn het boeken. Je kan dus wel een link maken naar een pagina in een boek, maar een boek 'Joker (kaartspel)' is niet de bedoeling. Wel kan je de link maken Joker [[Kaartspel/Speelkaarten|Joker]] dus. De pagina 'Speelkaarten' in het boek Kaartspel bestaat nog niet maar dat is wel de bedoeling zoals je op de hoofdpagina van het boek Kaartspel kan zien. Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 10 jan 2010 09:42 (CET)[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.