Overleg gebruiker:Rens ten Hagen

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Rens ten Hagen, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Erik Baas 5 mei 2011 13:24 (CEST)Reageren[reageer]

Rens ten Hagen[bewerken]

op wikipedia, gebruikerspagina:
Rens ten Hagen

GOTIK/bouwen[bewerken]

Ik was je boek aan het bekijken en merkte dat daar nog veel termen rode links bevatten. Was je van plan die nog aan te maken of kunnen die normale tekst worden? Verder ziet het boek er prima uit, het had mogelijk over wat meer subpagina's verspreid mogen worden... Hopelijk ben je nog actief op Wikibooks. mvg Q.Zanden (overleg) 30 aug 2016 16:28 (CEST)Reageren[reageer]

Daarnaast zag ik dat je ook nog bezig bent geweest met Bouwen. Hoe staat het daarmee? Q.Zanden (overleg) 30 aug 2016 16:41 (CEST)Reageren[reageer]
Dag Q. Ik ben inderdaad nog bezig met (alle) teksten van mij op wikipedia en wikibooks. De RODE teksten zijn verwijzingen ooit omdat ik ben begonnen op wikipedia, maar t moest een boek worden.... Dus de rode tekst moet een verwijzing worden naar wikipedia. KAN DAT????
En met bouwkunde ga ik verder als ik er tijd voor heb. maar nu ff druk... ArrowRightNavbox.svg R0 31 aug 2016 09:34 (CEST)
Zoals je zelf misschien ook wel snapt, houden we liever alle links en informatie binnen wikibooks. Natuurlijk kan je ook linken naar wikipedia door w: voor de paginanaam te zetten dus [[w:GOTIK]] levert w:GOTIK op. De tekst is, neem ik aan, van jezelf afkomstig(niet uit een boek) en is dus vrij beschikbaar. Je kan er ook voor kiezen om de tekst gewoon te kopiëren naar wikibooks vanaf wp(zolang je erbij vermeld dat het van wp komt). Bedankt voor je snelle reactie en veel succes! Q.Zanden (overleg) 31 aug 2016 17:19 (CEST)Reageren[reageer]
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.