Overleg gebruiker:Rein1953

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Rein1953, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Opmerking[bewerken]

N.a.v uw bijdrage op Overleg:Frans/Leçon 1; alle pagina's hier zijn vrij bewerkbaar, dus u kunt gewoon de pagina zelf aanpassen en in uw bewerkingscommentaar uitleg geven. Inmiddels heb ik n.a.v. uw commentaar de inleiding zelf maar aangepast. Veel plezier verder nog op wikibooks! Groeten, De Wikischim 21 nov 2011 09:58 (CET) P.S. Nog iets,: als u een bijdrage op een overlegpagina levert, is het de bedoeling dat u steeds ondertekent door 4x achter elkaar een tilde (~) te plaatsen. Ik heb nu even uw naam op de OP erbij gezet, zodat het alsnog duidelijk is dat u de overlegbijdrage deed. De Wikischim 21 nov 2011 10:01 (CET)[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.