Overleg gebruiker:Nielius

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Nielius, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Van harte, C&T aka Belgian man 14 feb 2005 17:11 (UTC)

Ook van mij van harte welkom gewenst. Ik zag dat u de pagina Programmeren in C heeft aangemaakt en gelijk flink heeft gevuld. Ook zag ik dat u nog van plan was hier nog aanvullingen te doen. Het is misschien handiger om deze uitbreidingen een beetje op te splitsen over meerdere pagina's.
Voor de rest wens ik u veel plezier op Wikibooks. Firefox 14 feb 2005 19:19 (UTC)

Nee, moeite met de manier van een wikipagina heb ik over het algemeen niet (meer). Als je er een tijdje inzit gaat alles vanzelf. Maar over die pagina's, als je ze opsplitst en ze daarom wat kleiner worden, dan zal het voor een lezer makkelijker zijn om eraan te beginnen. Ook kan de lesstof dan gezien worden als 'hapklare' brokken van een uurtje of zo. Een dergelijke opzet heb ik gemaakt op de HTML-pagina. Die moet ik (en/of een ander) overigens nog wel vullen. De opbouw van die pagina is overigens absoluut geen vaststaande paginaopbouw. Firefox 15 feb 2005 12:19 (UTC)

Verzoek[bewerken]

Beste Nielius, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.