Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Mtcv

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Vangelis in het onderwerp Verzoek

Administrator[bewerken]

Hello, you are now an administrator. Please create a page for this wiki explaining what administrators are, and list yourself there. If you have any problems, let me know on my talk page at en, or leave a note on m:Requests for permissions. Good luck. Angela 4 aug 2004 08:08 (UTC)

Thanks. I'll do my best. Mtcv 4 aug 2004 08:13 (UTC)


-Hoi, goed werk met die cursus Gotisch! Ik heb wel een opmerking: de pagina's Oefeningen Les 1 en Antwoorden Oefeningen Les 1 zijn te algemeen (het zou over elke cursus kunnen gaan). Zou je de titel zo willen wijzigen dat 'Gotisch' in de titel staat? Bijv. Gotisch: Oefeningen Les 1 of Gotisch - Oefeningen Les 1 of Oefeningen Gotische Les 1. Bedankt! Mtcv 4 aug 2004 10:07 (UTC)

-Tuurlijk wil ik dat. Ik vrees alleen dat ik weer allemaal lege pagina's creeer, zoals toen ik de titelpagina en inhoud etc. aanpaste naar de Nederlandse spelling met een t ipv. een th, resulterend in een Gotische In en een Gothisch - Inhoudsopgave... Hoe kan ik die verwijderen? Ze staan nu in de lijst met te verwijderen pagina's, wat geheel correct is, maar is er ook een manier om fouten direct recht te zeteen? Verder was ik inderdaad al van plan dit te weizigen, zo gauw als ik wist dit zonder al deze bijverschijnselen te doen. Ik dacht eerst dat gekoppelde pagina's een apparte map zouden krijgen ofzo, maar toen ik mijn fout inzag was het al te laat om het direct goed te doen. Ik zal dit dus inderdaad zo spoedig mogelijk doen, en heb er ook geen bezwaar tegen als het door iemand anders wordt gedaan. In dat geval is de geprefereerde titel: "Gotisch - Oefening Les 1" en "Gotisch - Antwoorden Oefeningen Les 1" (BrahnTelpefin 4 aug 2004 10:34 (UTC))

Mtcv, ik proef enige voorzichtigheid, maar als je denkt dat ik iets verkeerd heb gedaan of dat het op een andere manier beter is dan kun je dat gewoon aanpassen. Ik heb geen lange tenen dus daar sta je niet zo snel op. Voel je vrij en ga je gang. Vriendelijke groet. Ch®isE 8 okt 2004 11:12 (UTC)

Kookboek[bewerken]

Geachte Mtcv,
Enkele opmerkingen betreffende het kookboek.

  • Er stonden enkele interne links in, die binnen 'niet lezen tags' stonden. Onder andere deze: Kookboek:Basting|Basting. Is hier een speciale reden voor?
  • Ik ben van plan binnenkort (voor 31 december) een oliebollenrecept toe te voegen. Hierbij zit echter wel een tabel. Met HTML zou ik een dergelijke tabel (door héél veel tijd eraan te besteden) wel kunnen maken, maar is een tabel ook moglijk met wikiopmaak? Nog makkelijker zou het zijn om het als een externe wordttabel toe te voegen.

Graag een reactie.
Firefox 4 nov 2004 23:19 (UTC)

Ja, die weggecommentaarde dingen zijn Engels: ik heb de kookboekpagina uit het Engels vertaald en van sommige dingen (bv. basting) wist ik de vertaling niet. Van mij mag het weg, tenzij jij een goede vertaling weet.
Tabellen zijn mogelijk met wikiopmaak; in elk recept zit bijvoorbeeld een wikitabel. Weet je hoe die opmaak werkt? Je kan ook een wordtabel maken en daar een plaatje van maken en die uploaden, maar dan is een wikitabel toch handiger (dan is het ook makkelijker te bewerken voor anderen).
Nog wat dingetjes: je hebt Kookboek:Hollandse pot toegevoegd, maar ik denk dat het beter is dat om via nationale keukens te doen. Dus Kookboek:Nederlandse keuken onder Kookboek:Europese keukens. Op die manier kan je recepten indelen in zowel soort gerecht als welke keuken het onder valt.
Je hebt op de kookboek-hoofdpagina de recepten naar beneden verplaatst vanwege alfabetisering, maar de recepten zijn het belangrijkste onderdeel van het kookboek, dus die zouden als eerste genoemd moeten worden.
Maar: goed werk hoor. Ik heb nu trek in zandkoekjes. Om de een of andere reden zijn taart en koekjes een populaire categorie :-) Mtcv 5 nov 2004 10:44 (UTC)
Bedankt voor je commentaar. Ik ga binnenkort denk ik de zandbak maar eens onderspitten met tabellen.
Ik heb onder Nationale en etnische keukens de link Hollandse keuken toegevoegd. Met opzet heb ik hem niet onder Europa laten vallen, omdat dit de Nederlandstalige Wikibooks is.
Tevens heb ik de recepten weer bovenaan geplaatst. (Ik had er al aan getwijfeld toen ik hem omlaag plaatste, maarja, ik ben soms te perfectionistisch in het sorteren.:-D) De hollandse keuken bij recepten is verwijderd en vervangen door Groenten en Stamppotten
Overigens, ik heb gezocht naar de betekenis van Basting, in mijn vertaalprogramma vond ik: vlees met vet overgieten tijdens braden Aangezien dit niet echt een kractige omschrijving is heb ik dit niet geplaatst. Misschien zijn er gebruikers die deze term in een of twee woorden kunnen gieten? Voor de andere woorden kon ik geen vertaling vinden.
Firefox 5 nov 2004 14:42 (UTC)

Hoi Mtcv,

Ik heb het sjabloon voor Welkom op je pagina gezet. Als je bezwaar hebt tegen toevoegingen van dergelijke zaken moet je het even zeggen, dan zal ik in de toekomst dergelijke wijzigingen achterwege laten.

Ik heb ook de links van jouw pagina naar mijn deelpagina Handige links gekopieerd, Ik vind ze ook wel handig. :-P Firefox 29 nov 2004 16:07 (UTC)

Nee, geen problemen mee. Mtcv 1 dec 2004 09:31 (UTC)

Email en wikibooks[bewerken]

Hoi Mtcv,

Je schreef dat je wat mail betrefd liefst een @wikipedia adres zou zien dat geforward wordt. Ik moest je in de reden daarvan gelijk geven en heb een bericht op de overlegpagina van Walter geplaatst.
Om een formulier te maken heeft hij waarschijnlijk wel onze mailadressen nodig. De mijne heb ik er al neergezet. Je kunt hem neerzetten op zijn overlegpagina, of hem (wiki)mailen. Firefox 4 feb 2005 17:29 (UTC)

interview[bewerken]

Hallo, wil je eens zien naar Wikibooks:Lerarenkamer#Verzocht_medewerker_van_Wikibooks_voor_interview. Is dat iets voor jou? Reageer maar in de lerarenkamer. Groet, --Walter 4 aug 2005 18:24 (UTC)

Sjablonen[bewerken]

Hoi Mtcv, een tijdje geleden haalde je de tekst id="toc" weg uit het wegsjabloon, omdat het voor jouw niet zichtbaar was. Omdat ik een wit sjabloon onhandig vind (het is vrijwel niet zichtbaar) heb ik nu class="toccolours" toegevoegd. Kan je even kijken of het sjabloon voor jouw nu nog zichtbaar is? Koos Overleg 3 sep 2005 13:07 (UTC)

Ja, hij is zichtbaar. Ik snap niet zo goed waarom hij niet zichtbaar was. Als ik terugkijk in de Geschiedenis, zie ik de eerste versie nog steeds niet. Maar vroeger (toen hij werd aangemaakt) wel. Ik heb Firefox 1.0.4, jij ook? In IE zie ik hem in alle versies. Mtcv 5 sep 2005 15:48 (UTC)
Ik heb 1.0.6, maar ik denk niet dat het daaraan ligt. Het veranderen van id=toc in class=toccolours heb ik niet zelf verzonnen, maar gewoon geprobeerd n.a.v. de discussie op deze Wikipediapagina. Waarschijnlijk heb je in je voorkeuren de inhoudsopgave uitgezet. Koos Overleg 5 sep 2005 16:04 (UTC)
Aha, dat is het inderdaad. En in IE was-ie dan waarschijnlijk wel te zien omdat ik daar niet ingelogd was. Mtcv 5 sep 2005 16:05 (UTC)

Koninginnehapje[bewerken]

Ik heb deze recepten vroeger zelf gemaakt met mijn vader en wij hebben deze dan geschreven op een papier. Yugioh 3 nov 2006 09:48 (CET) Het is zeer waarschijnlijk, want ik zie dat de pagina vannacht is gemaakt. Yugioh 3 nov 2006 12:19 (CET)Reageren

Vraag[bewerken]

Hoi Mtcv, even een berichtje om je te laten weten dat ik op deze pagina een vraag aan je gericht heb betreffende je bijkomende rechten op Wikibooks. Wil je je nog aktief bezig houden met Wikibooks en zo ja, denk je er de moderatorrechten voor nodig te hebben? Kwestie van de activiteit van de moderatoren wat op peil te houden. Inge Habex 11 jul 2007 22:32 (CEST)Reageren

Verzoek[bewerken]

Beste Mtcv, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.