Overleg gebruiker:Milovanderlinden

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Milovanderlinden, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Wimmel 9 jun 2009 19:05 (CEST)

Afbeeldingen[bewerken]

Hoi, ik heb iets meer informatie toegevoegd op Bestand:Openstreetmap-titel.png en Bestand:Openstreetmap-voorblad.png. Kun je even controleren of het klopt, en zonodig aanpassen. Als je tekst toevoegd, wordt er vanuit gegaan dat je het zelf geschreven hebt, (tenzij anders vermeld). Bij afbeeldingen moet dat expliciet aangegeven worden. En als je een afbeelding niet zelf gemaakt hebt, is het volgens de creative commons regels nodig dat je een auteur en bron noemt. ∼ Wimmel 9 jun 2009 23:40 (CEST)

OpenStreetMap[bewerken]

Beste Milo, zo te zien aan je laatste bijdrages ben je helaas al een paar jaar niet meer actief op wikibooks. Dankzij jouw grote bijdragen aan OSM is wikibooks weer een mooi boek rijker geworden. Helaas zijn er wel nog wat rode linkjes te bespeuren door het boek heen. Mijn vraag is of die nog worden weggehaald of dat de pagina hernoemd is? Het liefst zie ik natuurlijk dat die linkjes worden aangemaakt, maar ik heb zelf niet veel verstand van OSM om dat zelf te gaan doen. Zou je hier misschien even tijd voor willen/kunnen vrijmaken? Ik hoop dat je je snel weer aansluit bij de wikibookianen. Q.Zanden (overleg) 27 aug 2016 19:36 (CEST)

Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.