Overleg gebruiker:Jringoot

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Jringoot

Jringoot, welkom op Wikibooks!

Met meer serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.
Ondanks de vrijheid die je hebt binnen alle wikimediaprojecten hebben we toch een paar afspraken.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's: Hoe kan ik meedoen, afspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wikiopmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~

Hallo en welkom, bedankt voor alle bijdragen. Zijn jullie allemaal medewerkers van het zelfde bedrijf die hier een boek komen schrijven? Pjetter zeg't maar 27 sep 2006 12:21 (CEST)Reageren

Antwoord aan Londenp: Ronny Creygelman is een leraar aan het CVO-aalst, en "wij" zijn leerlingen(er zitten echter ook mensen tussen die ik niet onmiddellijk herken als medeleerlingen). Ronny maakt titels aan in dit boek en heeft ons gevraagd om deze op te vullen aan de hand van notities uit de les, RFC's en eventueel andere verifierbare informatie. Onze leraar Ronny reviseert alles regelmatig. Het einddoel is een cursus die ook buiten de school beschikbaar is.

Jringoot 27 sep 2006 12:53 (CEST)Reageren

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.