Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:H.vandijk

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Pjetter in het onderwerp Naamgeving

Beste H.vandijk , welkom op Wikibooks!


Met serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's: Hoe kan ik meedoen, afspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Naamgeving

[bewerken]

Hallo H.vandijk, wat betreft de naamgeving hier, gelieve door te lezen: Help:Boekstructuur, oftewel: Boektitel/Hoofdstuktitel. Dus ten eerste: hoe heet het boek dat je aan het schrijven bent? en daarna achter de schuine streep de titel van het hoofdstuk. Dat is duidelijker dan de huidige naamgeving. Heb je vragen of wil je hulp, dan kan je ze op mijn overleg stellen. Succes met het boek Pjetter zeg't maar 9 jul 2007 16:51 (CEST)Reageren

Ah ik ben spuit elf, ik zie net dat je het al gedaan hebt. Super en bedankt. Pjetter zeg't maar 9 jul 2007 16:52 (CEST)Reageren

tip:


Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.