Overleg gebruiker:GOS

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit WikibooksGOS, welkom op Wikibooks!

Met meer serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's: Hoe kan ik meedoen, afspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wikiopmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~

Eerst maar eens een welkom dan, want daarin staan links die wel handig zijn. De software is hetzelfde, maar de mores zijn wel anders als op wikipedia. We zijn nog veel meer in het idealistische beginstadium en men is meer solo bezig als op wikipedia, waar de nadruk ligt op de gemeenschap. Waar op wikipedia een artikel nooit als de jouwe beschouwd wordt, kan je dat bij een boek wel hebben. Er zijn gemeenschapsboeken, zoals Kookboek, maar ikzelf ben bijvoorbeeld alleen aan het schrijven met Papier. Je merkt vanzelf wel hoe het hier loopt en anders kan je altijd vragen, als je specifieke vragen hebt. Veel succes Pjetter zeg't maar 29 nov 2006 11:48 (CET)[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.