Overleg gebruiker:For old times' sake

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste For old times' sake, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Welkom en bedankt voor het boek Modelspoorwegbouw/LGB. Ik heb er zojuist een paar kleine correcties in doorgevoerd, niets inhoudelijks. Veel plezier verder op wikibooks. Groeten, De Wikischim (overleg) 28 dec 2013 16:19 (CET)

Dat is erg fijn, bedankt Wikischim. Het is best lastig omdat het eigenlijk over twee bedrijven gaat, één van voor en tijdens de oorlog en één van na de oorlog. Het eerste stukje heb ik af, tot na de oorlog. Wil je het mischien nakijken? En waarom verschijnt de tekst niet onder de foto van die trein? Hartelijk dank alvast! For old times' sake (overleg) 29 dec 2013 01:08 (CET)
De tekst onder de afbeelding was niet te zien omdat je een deel van de syntaxcode vergeten was ("thumb"). Ik heb het even in orde gemaakt. Kijk maar even bij de bewerkingsgeschiedenis, dan weet je meteen hoe het werkt. De Wikischim (overleg) 29 dec 2013 13:17 (CET)
Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.