Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Enschedem

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Vangelis in het onderwerp Verzoek

Beste Enschedem, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een groter en nuttiger project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Volg vooral de Lerarenkamer, daar verschijnen af en toe belangrijke mededelingen.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen doe je met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


John angelis. overleg 30 okt 2008 16:57 (CET)Reageren

Boek[bewerken]

Via de moderatorenlijst kreeg (oa) ik je vraag al doorgespeeld. Ik weet niet of je al een reactie hebt gekregen, maar hoewel Marifonie mij niets zegt (wel ben ik gek op taal en dit doet me denken aan 'zee geluiden') en ik dus geen bijdrage kan leveren aan de inhoud, wil ik je wel helpen met de lay-out.
Begin gewoon met op Wikibooks:Instructies in het vak 'een nieuw boek beginnen' in te vullen welke titel je het boek wilt geven (niet te lang, want je zal die titel straks veel moeten intikken, die fout heb ik namelijk in het begin gemaakt), klik op 'Query verzenden'.
je krijgt een bewerkpagina van je eerste bladzijde (kaft?). Maak hier voorlopig een simpele inhoud door bijv. achter elkaar
(sterretje)*, (tweeblokhaken), (titel) dus Marifonie, (slash)/, (Naam van eerste hoofdstuk of pagina) dus ... en weer twee (afsluitende blokhaken)
Je krijgt dan bijv:

De linken zijn rood omdat deze pagina's nog niet bestaan, als je op zo'n link klikt opent zich een bewerkpagina voor de betreffende pagina. Je kan het mooier maken door een (rechte streep)| te plaatsen achter Pagina 1 en dan weer Pagina1 tikken. Je krijgt dan:

Ik hoop dat je zo van start kunt. De Hulp pagina's (zie links links) zijn ook aan te raden en oefenen kan altijd in de Zandbak of stel een vraag in de Lerarenkamer. Groet, --John angelis. overleg 30 okt 2008 17:29 (CET)Reageren

Verzoek[bewerken]

Beste Enschedem, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.