Overleg gebruiker:Enschedem

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Enschedem, welkom op Wikibooks!

Met serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop Insert-signature.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 okt 2008 16:57 (CET)

Boek[bewerken]

Via de moderatorenlijst kreeg (oa) ik je vraag al doorgespeeld. Ik weet niet of je al een reactie hebt gekregen, maar hoewel Marifonie mij niets zegt (wel ben ik gek op taal en dit doet me denken aan 'zee geluiden') en ik dus geen bijdrage kan leveren aan de inhoud, wil ik je wel helpen met de lay-out.
Begin gewoon met op Wikibooks:Instructies in het vak 'een nieuw boek beginnen' in te vullen welke titel je het boek wilt geven (niet te lang, want je zal die titel straks veel moeten intikken, die fout heb ik namelijk in het begin gemaakt), klik op 'Query verzenden'.
je krijgt een bewerkpagina van je eerste bladzijde (kaft?). Maak hier voorlopig een simpele inhoud door bijv. achter elkaar
(sterretje)*, (tweeblokhaken), (titel) dus Marifonie, (slash)/, (Naam van eerste hoofdstuk of pagina) dus ... en weer twee (afsluitende blokhaken)
Je krijgt dan bijv:

De linken zijn rood omdat deze pagina's nog niet bestaan, als je op zo'n link klikt opent zich een bewerkpagina voor de betreffende pagina. Je kan het mooier maken door een (rechte streep)| te plaatsen achter Pagina 1 en dan weer Pagina1 tikken. Je krijgt dan:

Ik hoop dat je zo van start kunt. De Hulp pagina's (zie links links) zijn ook aan te raden en oefenen kan altijd in de Zandbak of stel een vraag in de Lerarenkamer. Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 okt 2008 17:29 (CET)

Verzoek[bewerken]

Beste Enschedem, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)

Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.