Overleg gebruiker:Cindy~nlwikibooks

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Cindy~nlwikibooks, Welkom op Wikibooks!

Met meer serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.
Ondanks de vrijheid die je hebt binnen alle wikimediaprojecten hebben we toch een paar afspraken.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's Hoe kan ik meedoen, Aspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wikiopmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~

Evil berry 2 aug 2006 16:03 (CEST)Reageren[reageer]

Aquaristiek[bewerken]

Hallo Cindy! Welkom :) Ik zag net dat je al info toevoegde in het boek aquaristiek. Super! Alleen niet schrikken, we zijn even de titels aan het hernoemen. Je wijzigingen zijn niet verloren. Zie ook Overleg:Aquaristiek als je ook ideeën hebt om het boek over aquaristiek fundamenteel te verbeteren. Regular Thijs heeft net een nieuwe index opgesteld. Inge Habex 2 aug 2006 16:16 (CEST)Reageren[reageer]

Foto's[bewerken]

Foto's kan je eenvoudig toevoegen door links in het menu op "upload" te klikken. De rest wijst zichzelf wel uit. Om de foto dan op een pagina te gebruiken, typ je [[afbeelding:naam_van_je_foto.jpg]] Je kan de afbeelding kleiner laten weergeven door aan te geven hoeveel pixels groot ie moet zijn door bv. 150px toe te voegen. Of right om de foto rechts te plaatsen.

[[afbeelding:naam_van_je_foto.jpg|150px|right]]

Zie voor nog meer tips op Help:Gebruik_van_afbeeldingen


Licentie bij Afbeelding:Visjes 118.jpg[bewerken]

Hallo Cindy, allereerst ook een welkom hier. Wat betreft jouw upload, je hebt geen licentie uitgekozen. Mag ik voorstellen dat je de licentie Zelfgemaakte media, vrijgegeven onder GFDL uitkiest. Dit kan je als nog doen door het volgende op bovenstaande pagina van de afbeelding te zetten: {{Eigenwerk}}. Afbeeldingen zonder licentie zullen uiteindelijk allen verwijderd worden. Succes verder Pjetter zeg't maar 2 aug 2006 22:41 (CEST)Reageren[reageer]

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[bewerken]

18 mrt 2015 05:10 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[bewerken]

19 apr 2015 12:02 (CEST)

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.