Overleg gebruiker:Apdency

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Apdency, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Hoi Erik Baas, nog dank voor je welkomstbericht. Ik was op nl.wikipedia op zoek naar een spelfout en toen verscheen ook een pagina van deze wiki bij de zoekresultaten, vandaar. Verder verwacht ik hier niet veel te gaan doen. Wat wel grappig is dat het lijkt alsof ik tussen 2005 en 2012 gericht aan deze wiki heb gewerkt, terwijl dat waarschijnlijk enkele bijdragen aan pagina's op het eerdergenoemde nl.wikipedia betreft die door een script naar deze wiki zijn gemigreerd of gekopieerd, inclusief artikelgeschiedenis, kan dat kloppen? Groet, Apdency (overleg) 24 okt 2021 18:38 (CEST)[reageer]

Je vermoeden is juist. Ik zal even uitleggen hoe het precies zit: er is hier een speciale pagina Wikibooks:Import waar soms hele artikelen vanaf Wikipedia naar dit zusterproject worden gekopieerd, als basis voor een nieuwe pagina. Daarbij wordt dan ook de hele bewerkingsgeschiedenis mee gekopieerd, omdat die ook hier op Wikibooks zichtbaar moet blijven.
Ook namens mij nog welkom hier. De Wikischim (overleg) 26 okt 2021 18:46 (CEST)[reageer]
OK De Wikischim, dank voor je uitleg en verwelkoming. Groet, Apdency (overleg) 26 okt 2021 19:02 (CEST)[reageer]
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.