Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:86.95.64.35

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Vangelis in het onderwerp Verzoek

Beste gebruiker,

hartelijk welkom op Wikibooks. Ik merk dat u al veel interessante bijdragen leverde. Graag wil ik er u op wijzen dat het de bedoeling is in Wikibooks om volledige boeken aan te bieden en dus geen individuele info-pagina's zoals in Wikipedia.

Misschien kan u aangeven welke boeken u wenst te schrijven of aan welke u wenst mee te werken?

Van harte welkom op Wikibooks! Inge Habex 7 jan 2008 15:30 (CET)Reageren


Beste 86.95.64.35 , welkom op Wikibooks!


Met serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

Nuttige links kan je vinden op het gebruikersportaal, zoals bijvoorbeeld de pagina's: Hoe kan ik meedoen, afspraken en conventies en boekstructuur. Als je algemene vragen hebt, kan je deze stellen in de lerarenkamer. Als je echt een knellende vraag hebt, kan je terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: ~~~~

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks. ---

Huisdierengids Konijn[bewerken]

Beste 86.95.64.35, Voordat je verder gaat met je project Konijn (te gek dat je dit op je hebt genomen) het volgende: Je maakt van alle pagina's aparte boeken en beter is daar gewoon boekpagina's van te maken. Als je bijvoorbeeld op de hoofdpagina op je (rode) link 'ziek konijn, wat nu' klikt kan je automatisch de volgende pagina aanmaken. Hoe je nu de door jou gemaakte pagina's ook onderdeel laat zijn van je boek weet ik niet (daarvoor ben ik ook nog te kort Wikidiaan, maar je kan de vraag stellen in Wikibooks:Lerarenkamer. Daar is vast wel iemand die je kan helpen. Groet, --Vangelis 10 jul 2008 15:23 (CEST)Reageren

Verzoek[bewerken]

Beste 86.95.64.35, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.