Overleg gebruiker:84.80.23.223

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hallo 84.80.23.223, allereerst van harte welkom op Wikibooks. Gezien de wijzigingen die je doet, lijkt me dat je de wiki al kent. Mocht je toch nog zitten met vragen, dan kan je die altijd stellen op mijn overlegpagina. Veel plezier op Wikibooks, Koos Overleg 21 okt 2005 19:48 (UTC)

Vegetarisch[bewerken]

Wat betreft de nieuwe pagina Kookboek/Vegetarische gerechten. Misschien is het beter om die lijst gerechten te plaatsen op de al bestaande pagina Kookboek/Vegetarische keuken. Zie als voorbeeld de pagina Kookboek:Hollandse keuken, waarin onderaan ook een lijst met recepten is opgenomen. Op deze manier voorkomen we dubbele pagina's. Koos Overleg 21 okt 2005 19:48 (UTC)

Vegetarisch[bewerken]

De pagina "vegetarische keuken" heeft geen receptenindex. Ik zou er een kunnen toevoegen, maar vind recepten geschikter voor de categorie recepten. Plus: nu er een aparte categorie vegetarische recepten is verschenen, zullen er als het goed is geen dubbele lemma's meer voorkomen.

Ik zou dan meer voelen om aan de recepten die nu op Kookboek/Vegetarische gerechten staan de categorie: [[Categorie:Vegetarisch gerecht]] toe te voegen en de lijst met recepten toch gewoon onderaan op Kookboek/Vegetarische keuken toe te voegen. Dan kan men de lijst vinden via die pagina en kan men alle vegetarische gerechten/recepten ook nog eens in de categorie vinden. Koos Overleg 21 okt 2005 20:18 (UTC)
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.