Overleg gebruiker:193.110.130.103

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoi 193.110.130.103, van harte welkom hier. Mocht je vragen hebben, dan vind je deze hoogstwaarschijnlijk op het gebruikersportaal. Anders kan je altijd terecht op mijn overlegpagina.

Als je van plan bent door te gaan aan de cursussen Fries, dan kan ik je aanraden je aan te melden. Je krijgt dan een aantal extra mogelijkheden. Daarnaast ben je voor je medewikibookianen beter herkenbaar en tevens is je IP-adres dan niet zichtbaar.

Ok zou ik je willen vragen om geen meerdere niveau's in de titels op te nemen. Voor een lezer heeft het geen extra functie, want een diepe pagina komt hij/zij toch wel via een zoekmachine of een link binnen en niet door een directe URL in te typen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat titels met meerdere slashes erin complicaties gaan opleveren.

Voor de rest. Veel succes hier. Koos Overleg 14 sep 2006 00:20 (CEST)Reageren[reageer]

Hallo anoniem. Ik heb de structuur van jouw boek aangepast aan Help:Boekstructuur, daarnaast heb ik de verschillende sjablonen aangemaakt en vervangen in de pagina's, en de externe links als referenties opgenomen. Veel succes verder, als je nog wat vragen hebt over mijn veranderingen, dan kan dat op mijn overleg. Groeten Pjetter zeg't maar 17 sep 2006 00:01 (CEST)Reageren[reageer]

Verzoek[bewerken]

Beste 193.110.130.103, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.