Overleg gebruiker:Ziko

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Ziko, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


KKoolstra 12 apr 2011 20:18 (CEST)[reageer]

Wikibooks:Fonds kleine activiteiten[bewerken]

Beste Ziko, ik heb deze pagina helaas voor verwijdering moeten voordragen omdat het a) een soort van oproep aan alle wikimedia-medewerkers bevat en daar is wikibooks niet voor bedoeld en b) het in geen enkel opzicht een educatief karakter heeft.

Wikibooks is uitdrukkelijk bedoeld voor het schrijven van informatieve boeken. Probeer hier in het vervolg iets beter op te letten. Groeten, De Wikischim 11 jul 2011 18:47 (CEST)[reageer]

Sorry, ik had niet goed gekeken. Je had het idd. niet in de hoofdnaamruimte gezet. Nominatie dus doorgehaald (en mijn excuses voor het ongemak). De Wikischim 13 jul 2011 14:06 (CEST)[reageer]

Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.