Overleg gebruiker:Roy Mente

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste Roy Mente, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Als je wilt oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


John P doveSmall.pngangelis. overleg 7 sep 2009 08:33 (CEST)

voortgang?[bewerken]

Hallo Roy, Je hebt een aantal (wees)pagina's aangemaakt waarin tot nu toe geen tot weinig inhoud is geschreven. Wat is je bedoeling hiermee? Dergelijke modules worden als er geen voortgang is op een moment verwijderd. Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 22 sep 2009 10:53 (CEST)

Hallo Vangelis, Ik begrijp je opmerking, mijn probleem om verder te komen is dat ik de interface van wikibooks niet erg intuitief vind. Het lukt mij niet een boek te maken waar anderen in kunnen editen. Hebben nieuwe gebruikers hier vaker last van :-) ? Staat er ergens een online training ofzo? Mvg Roy
Ik heb je E-post ontvangen zoals je ziet en de inhoud naar hier gekopieerd. E-post gebruik is alleen bestemd voor contact over zaken die verder niemand wat aangaan en dat is hier niet ter sprake. Integendeel, ik ben ook nog niet zo lang een WikiBookiaan en weet ook nog lang niet alles. Nog beter is deze algemene vragen te stellen in de Wikibooks:Lerarenkamer waar veel mensen regelmatig kijken en er dus (bijna) altijd wel iemand een antwoord weet.
Wat de online training betreft raad ik je aan Wikibooks:Instructies en Wikibooks:Help te lezen, maar je kunt ook gewoon beginnen. Een pagina aanmaken lukt al zoals ik gezien heb. Bepaal wat de hoofdpagina (kaft of inleiding) wordt met een pakkende titel en stel van daaruit de eventuele hoofdstukken op. Kijk maar wat ik als test heb gemaakt van Future_Policing.
Dan het deel van je vraag over het bewerken van 'je boek'. Dat zal niet snel gebeuren, hooguit zullen een paar mensen je misschien helpen bij taalfouten of de opmaak (zoals ik), maar als je het met iets niet eens bent kan dat gewoon worden terug gedraaid. Op WikiBooks kan je over het algemeen rustig aan je boek werken zonder dat er gelijk allerlei mensen induiken. Gewoon ergens beginnen dus, bijvoorbeeld met een inleiding over de bedoeling van het boek. Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 22 sep 2009 21:49 (CEST)
Informatie afkomstig van http://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.