Overleg gebruiker:Roeleboel

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dag Roeleboel,

Als leraar biologie (derde graad ASO België) verwacht ik in september een behoorlijk enthousiaste groep leerlingen in het 5-de jaar. Bij wijze van ICT-oefening en als opdracht rond begeleid zelfstandig leren, zou ik hen zelf een wikibook willen laten maken rond de "structuur van de eukaryote cel". M.a.w. : zij mogen hun eigen handboek schrijven en worden daarop beoordeeld. Ik zag nu dat er binnen celbiologie al een begin gemaakt is.
Vraagjes:


Mag ik de onderverdeling in hoofdstukken, titels en subtitels aanpassen aan de manier waarop ik de definitieve structuur van deze cursus zie? Of is het beter een apart boek aan te maken in een proefomgeving?

Mogen leerlingen de gegevens die ze vinden in jouw hoofdstuk celbiologie gewoon overnemen/aanpassen? Vriendelijke groeten, Jos Punie

Verzoek[bewerken]

Beste Roeleboel, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.