Overleg gebruiker:MatthiS

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste MatthiS, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


Je vraag kan ik helaas niet beantwoorden, maar misschien is er een deskundige die dit leest en wel kan. Ik heb je vraag doorgespeeld naar Gebruiker:Petri die met het boek bezig is (geweest) --John P doveSmall.pngangelis. overleg 1 dec 2009 21:23 (CET)Reply[reageer]

Hallo Vangelis. Dank je wel voor deze snelle verwelkoming. Wat een prachtig initiatief om een Wikiversiteit in het leven te roepen! Ik vrees dat mijn kennis over de zaken die hier aan bod komen erg minimalistisch is, maar toch hoop ik een helpende hand te zijn! Groet, MatthiS 1 dec 2009 21:27 (CET)Reply[reageer]
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.