Overleg gebruiker:MCWB62

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Beste MCWB62, welkom op Wikibooks!

Met serieuze medewerkers kan Wikibooks verder uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden jouw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.

  • Oefenen met bijvoorbeeld de wiki-opmaak kan in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle collega's!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes, dus: ~~~~, of door op de onderteken-knop OOUI JS signature icon LTR.png op de werkbalk te klikken.

Dit bericht verschijnt niet automatisch, maar wordt geplaatst door een gebruiker die de moeite neemt om jou persoonlijk te verwelkomen op Wikibooks.


John P doveSmall.pngangelis. overleg 7 nov 2008 07:26 (CET)

[reageer]

Dank je voor je verwelkoming Vangelis. Ik kwam hier gisteren terecht op zoek naar mogelijkheden om bij te dragen, en aangezien ik volledig tweetalig ben lijkt het aanvullen van de woordenboeken EN-NE en NE-EN een mooi projekt om me op te storten :-)

m.vr.gr. MCWB62 7 nov 2008 14:20 (CET)[reageer]

woordenlijst[bewerken]

Dat lijkt me een prachtig streven. Ik heb alvast een abc bij de NL-EN lijst gemaakt voor makkelijk zoeken. Wat dat betreft lijkt het me beter om de lijst EN-NL een aparte pagina te geven dan kan daar ook zo'n handig abc. Wat denk je daarvan? Succes,--John P doveSmall.pngangelis. overleg 7 nov 2008 16:19 (CET)[reageer]

De twee lijsten op aparte pagina's met elk hun abc lijkt me een uitstekend idee, dat voorkomt teveel scrollen. En mochten de lijsten te lang worden, dan kan altijd de layout nog gewijzigd worden ter bevordering van de leesbaarheid. M.vr.gr. MCWB62 7 nov 2008 21:13 (CET)[reageer]
Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.