Overleg gebruiker:Kleuske

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikibooks
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Vangelis in het onderwerp Verzoek

Hallo Kleuske,

Welkom alhier en veel succes bij het herschrijven van Programmeren in C. Als je een structuur in het boek wilt aanbrengen is het gebruiker van een onderverdeling in subpagina's misschien een mogelijkheid., kijk daarvoor op Help:Boekstructuur. Nogmaals welkom en succes Pjetter zeg't maar 19 jul 2007 11:56 (CEST)Reageren

Ha die LondonP :)... Dank voor de tip. Programmeren in C is een behoorlijk kluif, maar met moed, beleid en trouw kom je een heel eind. De structuur is inderdaad een van de hoofpijn-punten, dus dank voor de tip. Kleuske 19 jul 2007 18:05 (CEST)Reageren

Verzoek[bewerken]

Beste Kleuske, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.