Overleg gebruiker:Jsoeterbroek

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hoi Jsoeterbroek, ik zag in de recente wijzigingen dat je je eerste bewerking op Wikibooks al had gedaan. Mocht je nog vragen hebben die je niet beantwoord ziet op het gebruikersportaal, dan kan je die altijd stellen op mijn overlegpagina. Veel plezier op Wikibooks, Koos Overleg 10 okt 2005 06:41 (UTC)

Python[bewerken]

Hoi Jsoeterbroek, ik heb Programmeren:Python Interactive modus genomineerd voor verwijdering (zie hier). Reden is dat het volgens mij dubbelop is met het Nederlandstalige Programmeren in Python/Interactieve modus, maar met een verkeerde (Engelstalige) titel. Zou je dat alsjeblieft op de verwijderlijst willen bevestigen, zodat de pagina verwijderd kan worden? Als mijn denkwijze fout is, kan je het ook daar aangeven, zodat de pagina niet verwijderd hoeft te worden. Koos Overleg 24 okt 2005 08:37 (UTC)

Verzoek[bewerken]

Beste Jsoeterbroek, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.