Overleg gebruiker:ElieDeBrauwer

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Elie De Brauwer 20 feb 2005


Copyright sloeg in dit geval eerder "op creatie door". Ik heb GFDL notices bij de commentaar van de afbeeldingen toegevoed ter verduidelijking. Elie De Brauwer 20 feb 2005


Firefox 18 feb 2005 22:23 (UTC)

Hoi ElieDeBrauwer, je hebt enkele afbeeldingen geupload. Deze vallen volgens de rechten van Wikibooks onder de GFDL. Ze kunnen dus nooit copyrighted zijn. Graag even een licentie toevoegen, {{GFDL}} of {{PD}} (Publiek domein).
Interessant werk trouwens die cursussen C++. Firefox 18 feb 2005 22:23 (UTC)

Welkom terug :-D Pjetter zeg't maar 12 okt 2006 10:12 (CEST)Reageren[reageer]

Welkom?[bewerken]

Zie hier dat je lang geleden welkom terug werd gewenst. Toch leuk dat je nu weer bezig bent. Welkom weer dus. --John angelis. overleg 23 feb 2009 21:41 (CET)Reageren[reageer]

Verzoek[bewerken]

Beste ElieDeBrauwer, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Groet, --John angelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.