Overleg gebruiker:Al~nlwikibooks

Uit Wikibooks
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Overleg op: Wikipedia Overleg gebruiker:Al ajb.


Hallo Al, toch even wat linkjes hier naar interessante pagina's, omdat wikibooks toch net even anders is als wikipedia, dus bij deze het welkomstsjabloon:

Welkom op Wikibooks!

Met meer serieuze gebruikers kan Wikibooks uitgroeien tot een nuttig project. Daarom worden uw (toekomstige) bijdragen zeer gewaardeerd.
Ondanks de vrijheid die u hebt binnen alle wikimediaprojecten hebben we toch een paar afspraken.

Nuttige links kunt u vinden op het gebruikersportaal. Als u algemene vragen hebt, kunt u deze stellen in de lerarenkamer. Als u echt een knellende vraag heeft kunt u terecht bij een ervaren gebruiker of bij een van de moderators.

Als u wilt oefenen met bijvoorbeeld de wikiopmaak, dan kan dat in de zandbak.

Veel plezier en succes namens alle wikibookianen!

P.S.: Overleg ondertekenen gaat met 4 tildes dus: [[Gebruiker:Londenp|Londenp]] 16 apr 2006 05:24 (UTC)

En veel succes met het boek Roemeens. Groeten Londenp 16 apr 2006 05:24 (UTC)

Bedankt! :) Groet, Al 16 apr 2006 09:11 (UTC)

Wedstrijd[bewerken]

Het lijkt wel een wedstrijd, we wisselen elkaar aardig af in de 'Recente wijzigingen'. Groet, --Vangelis 19 jun 2008 18:07 (CEST)Reageren[reageer]

Haha, inderdaad. Ach ja, zo'n 'boek' kost wel wat tijd zeg :) Al 19 jun 2008 18:10 (CEST)Reageren[reageer]
Tijd. Was dat niet relatief volgens een zekere...? Ik heb ook nooit gedacht dat het Wikivirus zo heftig kon zijn. --Vangelis 19 jun 2008 21:57 (CEST)Reageren[reageer]

Verzoek[bewerken]

Beste Al~nlwikibooks, Volgens de geschiedenis ben je een van de gebruikers die begonnen is (of heeft bijgedragen) aan het hieronder vermelde WikiBoek(en). Sommige boeken hebben zulk een summiere inhoud dat ze op de Verwijderlijst zijn of worden geplaatst.

Bij deze het verzoek om eens te overwegen of je het/de boek/en weer een duwtje kan geven in de richting van 'af'. Pas dan wel de voortgangsindicator aan in de infobox (bi) van het boek, ook als je vindt dat het boek 'af' is.

Mocht je geen tijd/zin meer hebben verder te gaan geef dat dan alsjeblieft ook even door. We kijken uit naar je bijdragen of reactie op Overleg_gebruiker:Vangelis/Voortgang_WB.

Samen maken we WikiBooks Ok sign.jpg Groet, --John P doveSmall.pngangelis. overleg 30 nov 2013 17:42 (CET)Reageren[reageer]

Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd[bewerken]

18 mrt 2015 05:10 (CET)

Gebruikersnaam gewijzigd[bewerken]

19 apr 2015 12:02 (CEST)

Informatie afkomstig van https://nl.wikibooks.org Wikibooks NL.
Wikibooks NL is onderdeel van de wikimediafoundation.